Δευτέρα 23 Σεπ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Νέο μπαράζ συλλήψεων με φόντο το άναμμα λαμπρατζιάς στη Λεμεσό

  23/04/2019 08:33
Νέο μπαράζ συλλήψεων με φόντο το άναμμα λαμπρατζιάς στη Λεμεσό

Νέο μπαράζ συλλήψεων με φόντο το άναμμα λαμπρατζιάς στη Λεμεσό

  23/04/2019 08:33

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η παγκύπρια εκστρατεία της Αστυνομίας για πάταξη του φαινομένου του παράνομου ανάμματος φωτιάς, της πρόκλησης οχληρίας και της κατοχής και χρήσης κροτίδων.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκστρατείας, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε δύο περιπτώσεις, σε συλλήψεις συνολικά δέκα προσώπων, που εντοπίστηκαν σε δημόσιους χώρους, κοντά σε εστίες φωτιάς, να προκαλούν οχληρία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία για πρόκληση ανησυχίας σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην πλατεία του χωριού, όπου εντόπισαν ομάδα νεαρών, να βρίσκεται γύρω από εστία φωτιάς (λαμπρατζιάς) και να προκαλεί ανησυχία. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη εφτά προσώπων, μεταξύ των οποίων και τέσσερις ανήλικοι.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής, όπου στην παρουσία και των γονέων των ανήλικων, κατηγορήθηκαν γραπτώς. Ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 1.25π.μ. σήμερα, στο πλαίσιο της ίδια εκστρατείας και μετά από πληροφορία για πρόκληση οχληρίας, μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν σε περίβολο εκκλησίας, στη Λεμεσό. Εκεί εντοπίστηκε νεαρά πρόσωπα, να βρίσκονται γύρω από εστία φωτιάς και να προκαλούν ανησυχία.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη τριών ανήλικων προσώπων, τα οποία οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας. Εκεί, οι ανήλικοι, στην παρουσία των γονιών τους, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι, για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας