Παρασκευή 10 Απρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω εργασιών

  23/04/2019 07:20
Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω εργασιών

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω εργασιών

  23/04/2019 07:20
Κλειστός λόγω εργασιών ανακατασκευής του, παραμένει ο συνδετήριος δρόμος μεταξύ κυκλικών κόμβο ΚΟΤ και λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Γεροσκήπου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν τις οδούς Θεάς Αφροδίτης, Γερμανίνας και Αγαπήνωρος.

Mεταξύ των ωρών 08:30 – 17:00, θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος των θάμνων της κεντρικής νησίδας και των πρανών στον αυτοκινητόδρομο αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλίμνι από τον κυκλικό κόμβο Παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 1χλμ περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.
 
Λόγω σοβαρού προβλήματος διάβρωσης των πρανών στον παλαιό δρόμο Λεμεσού - Πάφου παρά την Πέτρα του Ρωμιού, τμήμα του δρόμου μήκους 3χλμ. περίπου θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση για λόγους οδικής ασφάλειας. Συγκεκριμένα από Πάφο προς Λεμεσό ο παλαιός δρόμος θα είναι κλειστός 200μ. περίπου μετά την πάροδο που οδηγεί προς το τουριστικό εστιατόριο ΚΟΤ παρά την Πέτρα του Ρωμιού. Η πρόσβαση από Πάφο προς Πισσούρι/Λεμεσό θα γίνεται μόνο από τον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού και τον ανατολικότερο ανισόπεδο κόμβο Πισσουρίου. Από Λεμεσό προς Πάφο ο παλαιός δρόμος θα είναι κλειστός από τη συμβολή του με τον συνδετικό δρόμο που οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου. Η πρόσβαση από Λεμεσό και Πισσούρι προς Πέτρα του Ρωμιού θα γίνεται από τον αυτοκινητόδρομο μέσω του δυτικότερου ανισόπεδου κόμβου Πέτρας του Ρωμιού.
 
Από την Πέμπτη 11/4/2019 μέχρι την Τετάρτη 24/4/2019, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού θα διεξάγονται εργασίες ασφαλτόστρωσης. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού από το την έξοδο Κοφίνου μέχρι την είσοδο Σκαρίνου, τμηματικά θα είναι κλειστός και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου η κυκλοφορία θα είναι αμφίδρομη.
 
Στις υπόλοιπες κεντρικές αρτηρίες του οδικού δικτύου, δεν καταγράφεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας