Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω εργασιών

Κλειστός λόγω εργασιών ανακατασκευής του, παραμένει ο συνδετήριος δρόμος μεταξύ κυκλικών κόμβο ΚΟΤ και λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Γεροσκήπου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν τις οδούς Θεάς Αφροδίτης, Γερμανίνας και Αγαπήνωρος.

Mεταξύ των ωρών 08:30 – 17:00, θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος των θάμνων της κεντρικής νησίδας και των πρανών στον αυτοκινητόδρομο αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλίμνι από τον κυκλικό κόμβο Παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 1χλμ περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.
 
Λόγω σοβαρού προβλήματος διάβρωσης των πρανών στον παλαιό δρόμο Λεμεσού - Πάφου παρά την Πέτρα του Ρωμιού, τμήμα του δρόμου μήκους 3χλμ. περίπου θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση για λόγους οδικής ασφάλειας. Συγκεκριμένα από Πάφο προς Λεμεσό ο παλαιός δρόμος θα είναι κλειστός 200μ. περίπου μετά την πάροδο που οδηγεί προς το τουριστικό εστιατόριο ΚΟΤ παρά την Πέτρα του Ρωμιού. Η πρόσβαση από Πάφο προς Πισσούρι/Λεμεσό θα γίνεται μόνο από τον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού και τον ανατολικότερο ανισόπεδο κόμβο Πισσουρίου. Από Λεμεσό προς Πάφο ο παλαιός δρόμος θα είναι κλειστός από τη συμβολή του με τον συνδετικό δρόμο που οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου. Η πρόσβαση από Λεμεσό και Πισσούρι προς Πέτρα του Ρωμιού θα γίνεται από τον αυτοκινητόδρομο μέσω του δυτικότερου ανισόπεδου κόμβου Πέτρας του Ρωμιού.
 
Από την Πέμπτη 11/4/2019 μέχρι την Τετάρτη 24/4/2019, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού θα διεξάγονται εργασίες ασφαλτόστρωσης. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού από το την έξοδο Κοφίνου μέχρι την είσοδο Σκαρίνου, τμηματικά θα είναι κλειστός και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου η κυκλοφορία θα είναι αμφίδρομη.
 
Στις υπόλοιπες κεντρικές αρτηρίες του οδικού δικτύου, δεν καταγράφεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
 

Δειτε Επισης

Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
LIVE: Επιτίθεται σε Εισαγγελία η πλευρά της οικογένειας του Θανάση-«Η στάση της ενίσχυσε την προσπάθεια συγκάλυψης»
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί
Συνελήφθη καταζητούμενη για υποθέσεις κλοπών σε Λάρνακα και Αμμόχωστο
Μη παραδοχή απάντησε σε όλες τις κατηγορίες ο 44χρονος που κατηγορείται για το τετραπλό θανατηφόρο
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Κατασχέθηκαν δύο υπολογιστές μετά από έφοδο σε υποστατικό στο Παραλίμνι