Τρίτη 2 Ιουν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ας μην μετατραπούν σε θύματα και τα παιδιά του… Είναι καθήκον μας!

Ντίνα Κλεάνθους  21/04/2019 09:07
Ας μην μετατραπούν σε θύματα και τα παιδιά του… Είναι καθήκον μας!

Ας μην μετατραπούν σε θύματα και τα παιδιά του… Είναι καθήκον μας!

Ντίνα Κλεάνθους  21/04/2019 09:07
Ολόκληρη το παγκύπιο καθηλωμένο και σοκαρισμένο παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το πρωτοφανές και ειδεχθές έγκλημα που αποκαλύφθηκε στο φρεάτιο του Μιτσερού, το οποίο όπως όλα δείχνουν, μετατράπηκε σε υγρός τάφος για γυναίκες.
 
Υπ΄ αριθμόν ένα ύποπτος είναι ο 35χρονος λοχαγός που τελεί υπό κράτηση και φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του φόνου της 38χρονης, πρώτο θύμα, ενώ υπέδειξε που είναι θαμμένο το παιδί της.
 
Την ίδια ώρα από τις έρευνες ανασύρεται άλλο ένα πτώμα από το φρεάτιο, ενώ υπάρχουν ενδείξεις και για άλλα πτώματα.
 
Η κοινή γνώμη παγωμένη και με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί τις φρικτές εξελίξεις, με την οργή ξεχειλίζει για τις αποτρόπαιες πράξεις του υπόπτου.
 
Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για άλλη μια φορά μετατράπηκαν σε «έδρανα» Δικαστηρίων.  
 
Οι φωτογραφίες με το πρόσωπο του 35χρονου υπόπτου κοινοποιήθηκαν και σε χρόνο ρεκόρ αναδημοσιεύθηκαν χιλιάδες φορές.
 
Ωστόσο, είναι καθήκον μας να διαφυλάξουμε και να προστατεύσουμε την ιδιωτική ζωή της οικογένειας του και ειδικά των δύο ανήλικων παιδιών του, τα οποία είναι βέβαιο ότι είναι σοκαρισμένα και δεν φέρουν οποιαδήποτε ευθύνη για τις πράξεις του πατέρα τους.
 
Η δημοσίευση των φωτογραφιών μετατρέπει και τα ίδια παιδιά σε θύματα των ανείπωτων πράξεων του πατέρα τους, ενώ τα στιγματίζουν για την υπόλοιπη ζωή τους.
 
Ως εκ τούτου, όλοι μας θα πρέπει να σταθούμε ως κοινωνία υπεύθυνα απέναντι σε αυτά τα παιδιά και να μην συμβάλουμε ο κάθε ένας από τη θέση του στην ψυχική κατάρρευση τους.
 
Αναμφισβήτητα ο δολοφόνος θα πρέπει να πληρώσει, να δικαστεί και να καταδικαστεί για τις αποτρόπαιες πράξεις του.
 
Η οργή του κόσμου για αυτό το ειδεχθές έγκλημα είναι κατανοητή, ωστόσο όλοι θα πρέπει να κάνουμε δεύτερες σκέψεις ως προς τα προσωπικά δεδομένα που δημοσιεύονται, έχοντας στο μυαλό μας τα δύο ανήλικα παιδιά του.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας