Σάββατο 17 Αυγ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Η έκκληση της οικογένειας του 16χρονου προς όλους γύρω από τον θάνατό του

  19/04/2019 20:21
Η έκκληση της οικογένειας του 16χρονου προς όλους γύρω από τον θάνατό του

Η έκκληση της οικογένειας του 16χρονου προς όλους γύρω από τον θάνατό του

  19/04/2019 20:21
Η οικογένεια του 16χρονου μαθητή Παναγιώτη Στεφανή, με ανακοίνωση της, απευθύνει έκκληση προς τα ΜΜΕ να σεβαστούν τη μνήμη του παιδιού της και να τερματίσουν τη συνεχή προβολή και ενασχόληση με το θάνατο του παιδιού της.
 
«Αρχικά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέσα για την αναφορά τους, τόσο τη γραπτή όσο και την τηλεοπτική, στο θάνατο του παιδιού μας, Παναγιώτη Στεφανή. Ωστόσο, θεωρούμε περιττή την περαιτέρω και μάλιστα ασαφή ενασχόληση και τοποθέτησή τους, η οποία προφανώς  θίγει τη μνήμη του νεκρού παιδιού μας», αναφέρει η ανακοίνωση.
 
«Θερμή παράκλησή μας», συνεχίζει η ανακοίνωση, «είναι να σταματήσουν οι ασαφείς κοινοποιήσεις γύρω από τον αιφνίδιο θάνατο του παιδιού μας από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Εφόσον με βάση τη νενομισμένη νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, ο θάνατος του παιδιού μας προήλθε από ασφυξία συνεπεία εισρόφησης εμεσμάτων».
 
Σημειώνεται πως «επιπρόσθετα, από τη σορό του λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες εξετάσεις δεν έχουν ακόμη βγει και η όλη έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί».
 
«Επιθυμία της οικογένειάς μας λοιπόν είναι ο σεβασμός της μνήμης του παιδιού μας, ο τερματισμός της συνεχής προβολής και ενασχόλησης με το θέμα και ο τερματισμός αναπαραγωγής μη τεκμηριωμένων τοποθετήσεων, εφόσον ακόμη δεν βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων», προστίθεται.
 
Η οικογένεια του Στεφανή αναφέρει ότι «το ζήτημα χρήζει ήδη χειρισμού από τις Αστυνομικές Αρχές και η συμβολή του Τύπου, στο παρόν στάδιο, θεωρούμε ότι είναι αχρείαστη. Ευελπιστούμε στη συνεργασία σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στάση που θα τηρήσετε», καταλήγει η ανακοίνωση.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας