Ανατροπή! Ελεύθερος ο πρώην συμβίος της Marry, διαμορφώνεται το κάδρο των υπόπτων

Η μια εξέλιξη διαδέχεται την άλλη, σε σχέση με το φόνο της 38χρονης Marry Rose Tiburcio, από τις Φιλιππίνες, η οποία εντοπίστηκε νεκρή, την περασμένη Κυριακή, σε φρεάτιο λατομείου στο Μιτσερό.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 33χρονος πρώην σύντροφος της 38χρονης, ο οποίος τελούσε υπό οκταήμερη κράτηση για την υπόθεση φόνου, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί γραπτώς.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE:Οι νέες αποκαλύψεις γύρω από τους δύο υπόπτους για το φόνο της Marry ενώπιον Δικαστηρίου-Αρχίζει η διαδικασία
 

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος είχε οδηγηθεί την περασμένη Τετάρτη ενώπιον Δικαστηρίου και διατάχθηκε η οκταήμερη προσωποκράτηση του.

Κατά την διαδικασία, όπως ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης, ο 33χρονος σύναψε δεσμό με το θύμα, το 2009, ενώ το 2011 απέκτησαν την κορούλα τους.
 
Κατά το 2015 το ζευγάρι χώρισε καθώς, ο 33χρονος ήταν αλκοολικός και είχαν αρκετές προστριβές μεταξύ τους.
 
Το 2016, η σχέση τους ήρθε σε οριστική ρήξη και η 38χρονη μαζί με το παιδί τους εγκατέλειψαν την οικία του 33χρονου, ενώ το θύμα δεν του επέτρεπε να βλέπει το παιδί.
 
Ενώπιον των Αρχών υπάρχει μαρτυρία, ότι ο 33χρονος κακοποιούσε τη σύντροφο του.
 
Κατά τις έρευνες στον τόπο διαμονής του 33χρονου, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ένα σχοινί για το οποίο, ο 33χρονος ισχυρίστηκε ότι το πήρε από την οικοδομή που εργάζεται για εργασίες για το σπίτι.
 
Ανακρινόμενος δεν παραδέχθηκε ενοχή σε αδικήματα που του καταλογίζονται, φόνο εκ προμελέτης και απαγωγή με σκοπό το φόνο, δηλώνοντας άγνοια για την τύχη της 38χρονης και της κόρης τους.
 
Παραδέχθηκε ωστόσο, ότι είχε προστριβές με την πρώην σύντροφο του και ότι την χτυπούσε, ενώ θέση του είναι ότι θεωρούσε ότι μητέρα και κόρη είχαν διαφύγει στο εξωτερικό.
 
Κατά τις έρευνες στην οικία του 33χρονου, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε το διαβατήριο της εξάχρονης, ενώ σύμφωνα με τον ανακριτή, έγιναν έρευνες μέσω της Ιντερπόλ, όπου διαπιστώθηκε ότι η 38χρονη και η κόρη της δεν είχαν ταξιδέψει στο εξωτερικό. Γεγονός που κορυφώνει το θρίλερ γύρω από την τύχη της εξάχρονης, με την Αστυνομία να ψάχνει μαρτυρίες για να εντοπίσει τα ίχνη της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα οι έρευνες στο φρεάτιο για τη μικρή Sierra

Οι νέοι ύποπτοι

Μετά από την άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων και τις εξονυχιστικές έρευνες του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι ανακριτές της υπόθεσης αφού εξασφάλισαν μαρτυρία, πραγματοποίησαν επιχείρηση όπου εντόπισαν και συνέλαβαν δύο Ελληνοκύπριους, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για την υπόθεση.
 
Πρόκειται για 35χρονο και 30χρονο από τη Λευκωσία, οι οποίοι αποτελούν «κλειδιά» στην υπόθεση και ενδεχομένως οι συλλήψεις αυτές να ανοίξουν νέο δρόμο στις έρευνες, τόσο γύρω από το στυγερό έγκλημα όσο και γύρω από την τύχη της εξάχρονης κόρης του θύματος.
 
Πώς συνδέονται οι ύποπτοι 
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος που υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά, φαίνεται να είναι το πρόσωπο με το οποίο η άτυχη 38χρονη θα συναντιόταν μαζί του και θα διανυκτέρευε στην οικία του μαζί με την κόρη της, όπως κατέθεσε στους ανακριτές η φίλη και συγκάτοικος του θύματος που αναγνώρισε τη σορό της.
 
Όπως ακούστηκε ενώπιον Δικαστηρίου κατά την προσαγωγή του 33χρονου πρώην συντρόφου της 38χρονης, «στις 4/05/2018 η ελλείπουσα μαζί με την έξι ετών κόρη της μετέβησαν στη Λευκωσία όπου θα διανυκτέρευαν με κάποιο φίλο της, εν ονόματι Ορέστη, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό τους τελευταίες έξι μήνες και τον οποίο γνώρισε μέσω του διαδικτύου. Από την ημέρα εκείνη δεν επέστρεψε στο σπίτι της, ούτε η ίδια αλλά ούτε και η κόρη της. Αναζητήθηκαν αλλά δεν εντοπίστηκαν, όπως επίσης δεν εντοπίστηκε και ο φίλος της ο Ορέστης».
 
Στις 5/05/2018 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι η 38χρονη και η εξάχρονη κόρη της, απουσιάζουν από την οικία τους.
 
Σε ότι αφορά τον 30χρονο, επίσης φαίνεται να συνδέεται με το προφίλ του «Ορέστη», αφού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι το πρόσωπο το οποίο απεικονίζεται στην φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε στο προφίλ του «Ορέστη».

Μάλιστα την περασμένη Τρίτη είχε ανακριθεί και δήλωσε άγνοια για την φωτογραφία του που χρησιμοποιήθηκε από το εν λόγω προφίλ και ως εκ τούτου δεν είχε συλληφθεί.
 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε δεσμοφύλακα για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο Φρουραρχείο των Κεντρικών Φυλακών
Συνελήφθη 24χρονος που είχε στην κατοχή του ναρκωτικά και κλοπιμαία
Στο κελί ο 60χρονος που παρέσυρε με το όχημα του αστυνομικό
Κλάπηκε όχημα αξίας 30 χιλιάδων στη Λεμεσό-Συνελήφθη 21χρονος
Τρομοκρατική ενέργεια η επίθεση σε εκκλησία στο Σίδνεϊ-Δεκαπεντάχρονος ο δράστης
Πάνω από 100 οι μετανάστες που έφθασαν τη Δευτέρα στην Κύπρο-Δύο συλλήψεις
LIVE/Νετανιάχου: Η ανταπόδοση της επίθεσης του Ιράν πρέπει να είναι έξυπνη, θα προειδοποιήσουμε τις ΗΠΑ
Οι Βρυξέλλες δίνουν τον ρυθμό στα κρίσιμα ζητήματα-Οι επιδιώξεις της Λευκωσίας για Κυπριακό και Μεταναστευτικό
Καμπανάκι για νέες αυξήσεις στα καύσιμα λόγω πολέμου-Κίνδυνο εκμετάλλευσης προβλέπουν οι καταναλωτές
Τι σηματοδοτεί η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ-Η επόμενη μέρα και τα απόνερα στην Κύπρο