Συγκλονίζουν οι χαροκαμένοι γονείς του άτυχου Παναγιώτη- «Τον κοροϊδευαν και μας το έλεγε…»

Με δυσκολία εξέφρασαν τα συναισθήματά τους για το χαμό του μονάκριβού τους γιού, Παναγιώτη Στεφανή, οι γονείς του, ο οποίος ξεψύχησε ενώ βρισκόταν σε πάρτυ με φίλους του, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Οι κουβέντες της χαροκαμένης μάνας, λίγες, αλλά όλες δείχνουν παραδοχή για το γεγονός ότι ο γιος της δεχόταν μπούλινγκ από τους συνομήλικούς του.

«Ναι το μωρό μας δεχόταν μπούλινγκ. Τον κορόιδευαν, τον πείραζαν για τον σωματότυπό του», ανέφερε η μητέρα του Παναγιώτη, Χαμπούλα Στεφανή σε δηλώσεις της στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Μάλιστα επαναλαμβάνοντάς τα λόγια της, ότι τον πείραζαν για τον σωματότυπό του, είπε πως ο Παναγιώτης, «ερχόταν σπίτι και μας το έλεγε».

Ο πατέρας του αδικοχαμένου 16χρονου, Θεοδόσης Στεαφανή συντετριμμένος και θέλοντας να αποτρέψει τους γονείς άλλων παιδιών ώστε να μην έχουν την ίδια τύχη τα παιδιά τους με το δικό του είπε, «δεν πρέπει να επιτρέπουμε στους έφηβους να πίνουν στα πάρτι. Τούτο μόνο έχω να πω στους γονείς».

Μιλώντας για το μπούλινγκ και τα πρότυπα της κοινωνίας, οι τραγικοί γονείς καταλήγουν στο συμπέρασμα πως, «αν ο γιος τους ήταν από εκείνα τα παιδιά που γύριζαν το χέρι τους, που δεν ανέχονται τα πειράγματα, ίσως να μην έφταναν στην τραγωδία».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην περιοχή όπου διέμενε ο Παναγιώτης, στο χωριό Τρούλλοι της επαρχίας Λάρνακας, κάποιοι αναφέρονται σε συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς, με προσβλητικά επίθετα που ο άτυχος 16χρονος δεχόταν από συνομιληκούς του, στην Τεχνική Σχολή όπου φοιτούσε.

Υπενθυμίζεται πως, μετά από οδηγίες της ηγεσίας της δύναμης της Αστυνομία, δόθηκαν οδηγίες στο ΤΑΕ Λάρνακας, την περασμένη Τετάρτη, για διερεύνηση του ενδεχομένου ο 16χρονος να είχε πέσει στο παρελθόν θύμα μπούλινγκ.

Για το λόγο αυτό έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα από το ΤΑΕ, ούτως ώστε να αρχίσουν τις ανάλογες έρευνες, καθώς και τη λήψη καταθέσεων, γύρω από την καταγγελία.

Παράλληλα, οι εξετάσεις θα συνεχιστούν και ως προς το θάνατο του άτυχου Παναγιώτη, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.
 
Το χρονικό
Ο 16χρονος, μοναχοπαίδι της οικογένειας, είχε νιώσει αδιαθεσία, την ώρα που βρισκόταν στο πάρτυ και ακολούθως έκανε εμετό, ενώ στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του.
 
Στο σημείο βρισκόταν αστυνομικός ο οποίος προσπάθησε να συνεφέρει τον 16χρονο με τη χρήση τεχνητής αναπνοής, ενώ στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, όπου παρά τις προσπάθειες των νοσηλευτών, ο άτυχος Παναγιώτης δεν επανέκτησε τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου δυστυχώς οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Την περασμένη Δευτέρα κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, που διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του ήταν τραγικός, αφού υπέστη ασφυξία συνεπεία εισρόφησης εμεσμάτων.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη