Καθυστέρηση της έναρξης των ερευνών στο Μιτσερό για λόγους ασφαλείας

Δεν άρχισε μέχρι στιγμής η άντληση νερού από το φρεάτιο στο Μιτσερό, όπου είχε εντοπιστεί  η σορός της 39χρονης Marry Rose Tiburcio Infante από τις Φιλιππίνες, λόγω θεμάτων που ακόμη εξετάζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και αφορούν κυρίως στην ασφάλεια αυτών που θα συμμετέχουν στην όλη επιχείρηση.
 
Αστυνομική πηγή ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως η Αστυνομία, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και άλλες αρμόδιες υπηρεσίες, μελετούν περαιτέρω το θέμα της άντλησης του νερού από το φρεάτιο, και πως λόγω κάποιων θεμάτων που συζητούνται, μεταξύ των οποίων και θέματα ασφάλειας, δεν έχει αρχίσει ακόμη η άντληση του νερού.
 
Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, δήλωσε νωρίτερα σήμερα, πως η  Πυροσβεστική Υπηρεσία θα συνεργαστεί με ιδιώτη που θα κάνει την άντληση με τη χρήση μηχανημάτων που κατεβαίνουν σε μεγάλο βάθος, σημειώνοντας πως το βάθος του φρεατίου είναι περίπου 130 μέτρα.
 
Ερωτηθείς για τον χρόνο που θα χρειαστεί για αυτή τη διαδικασία, ο κ. Τράγκολας είπε πως αυτό είναι κάτι που θα αξιολογήσουν όταν αρχίσει η άντληση ανάλογα με τις δυνατότητες των αντλιών. «Θα ξεκινήσει η άντληση και θα δούμε», ανέφερε, σημειώνοντας πως κατά την όλη επιχείρηση στο φρεάτιο θα γίνει επίσης χρήση κάμερας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
 
Η περιοχή αποκλείστηκε και φυλάσσεται από μέλη της Αστυνομίας. Ως γνωστόν, μετά τον εντοπισμό του πτώματος της 39χρονης, η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει την εξάχρονη κόρη της, Sierra Graze Seucalliuc, η οποία είχε επίσης δηλωθεί ως ελλείπουσα, μαζί με τη μητέρα της, πέρσι τον Μάιο.

Για την υπόθεση τελεί υπό κράτηση 33χρονος Ρουμάνος, πρώην συμβίος της 39χρονης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»