Πέμπτη 22 Αυγ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Επεισοδιακή σύλληψη πίσω από τον τραυματισμό αστυνομικού της ομάδας «Ζ» στη Λευκωσία

  17/04/2019 19:33
Επεισοδιακή σύλληψη πίσω από τον τραυματισμό αστυνομικού της ομάδας «Ζ» στη Λευκωσία

Επεισοδιακή σύλληψη πίσω από τον τραυματισμό αστυνομικού της ομάδας «Ζ» στη Λευκωσία

  17/04/2019 19:33
Σε επεισοδιακή σύλληψη 17χρονου και τραυματισμό μέλους της Αστυνομίας, εξελίχθηκε η προσπάθεια ανακοπής και ελέγχου μοτοσικλέτας, που κινείτο στη Λευκωσία, χωρίς αριθμούς εγγραφής.

Ο 17χρονος είχε εντοπιστεί γύρω στις 11.40π.μ. σήμερα, από μέλος της Ομάδας «Ζ», της Τροχαίας Λευκωσίας, να οδηγεί μοτοσικλέτα χωρίς αριθμούς εγγραφής, σε δρόμο της Λευκωσίας. Παρά το σήμα του αστυνομικού να σταματήσει για έλεγχο, ο 17χρονος συνέχισε την πορεία του προσπαθώντας να διαφύγει.

Ο αστυνομικός ακολούθησε τον 17χρονο, ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει, εισήλθε αντίθετα σε μονόδρομο. Το μέλος της Αστυνομίας, ακολουθώντας άλλη πορεία, κατάφερε να εντοπίσει ξανά την ύποπτη μοτοσικλέτα και αφού σταμάτησε τη δική του μοτοσικλέτα έκανε εκ νέου σήμα στον οδηγό να σταματήσει. Ωστόσο, ο 17χρονος συνέχισε την πορεία του με αποτέλεσμα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, να προσκρούσει στην αστυνομική μοτοσικλέτα, στην οποία βρισκόταν ακόμα ο αστυνομικός.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όχημα παρέσυρε αστυνομικό της ομάδας «Ζ» στη Λευκωσία-Του έκανε σήμα για να σταματήσει
 
Μετά την πρόσκρουση, μοτοσικλέτες και επιβάτες έπεσαν στο έδαφος, ενώ το μέλος της αστυνομίας κατάφερε να ακινητοποιήσει και να συλλάβει τον 17χρονο για αυτόφωρο αδίκημα.

Από την πρόσκρουση, το μέλος της Αστυνομίας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για νοσηλεία.

Από περεταίρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 17χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτή είναι δηλωμένη στην Αστυνομία ως κλοπιμαία.

Η Τροχαία Λευκωσίας και το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνούν την υπόθεση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας