Οι τελευταίες κινήσεις του θύματος, η κακοποίηση και η μυστήρια συνάντηση

Τα όσα ακούστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου οδηγήθηκε ο 33χρονος ύποπτος που συνελήφθη για το φόνο της πρώην συντρόφου του, που βρέθηκε νεκρή στο φρεάτιο λατομείου στο Μιτσερό. Από τη μία προκαλούν συγκλονισμό και από την άλλη κορυφώνουν την αγωνία γύρω από την τύχη της εξάχρονης κόρης τους η οποία συνεχίζει να αγνοείται.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: Νέες αποκαλύψεις-Η κακοποίηση, ο χωρισμός και η συνάντηση στη Λευκωσία
 
Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν από τον ανακριτή της υπόθεσης, το θύμα είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο από τη φίλη της που ταυτοποίησε τη σορό της και με την οποία διέμενε μετά το χωρισμό της με τον 33χρονο.
 
Μαζί τους διέμενε και η εξάχρονη κορούλα της η οποία επίσης δηλώθηκε στις πέντε Μαΐου 2018 ως ελλείπον πρόσωπο.
 
Η συνάντηση στη Λευκωσία και η εξαφάνιση
 
Η φίλη της 38χρονης είχε αναφέρει στην Αστυνομία, ότι το θύμα της είπε ότι θα μετέβαινε στη Λευκωσία μαζί με την κόρης της, όπου θα συναντούσε ένα Ελληνοκύπριο, με τον οποίο γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου και διατηρούσε δεσμό.
 
Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια, το βράδυ θα διέμενα μαζί του. Έκτοτε η τύχη μητέρας και κόρης αγνοείται και ως εκ τούτου η φίλη της προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία.
 
Ο χωρισμός με τον 33χρονο και η κακοποίηση
 
Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης ο 33χρονος σύναψε δεσμό με το θύμα, το 2009, ενώ το 2011 απέκτησαν την κορούλα τους.
 
Κατά το 2015 το ζευγάρι χώρισε καθώς, ο 33χρονος ήταν αλκοολικός και είχαν αρκετές προστριβές μεταξύ τους.
 
Το 2016, η σχέση τους ήρθε σε οριστική ρήξη και η 38χρονη μαζί με το παιδί τους εγκατέλειψαν την οικία του 33χρονου, ενώ το θύμα δεν του επέτρεπε να βλέπει το παιδί.
 
Ενώπιον των Αρχών υπάρχει μαρτυρία, ότι ο 33χρονος κακοποιούσε τη σύντροφο του.
 
Τι παραδέχθηκε και τι όχι ο ύποπτος-Το σχοινί στην οικία του
 
Κατά τις έρευνες στον τόπο διαμονής του 33χρονου,εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ένα σχοινί για το οποίο, ο ύποπτος ισχυρίστηκε ότι το πήρε από την οικοδομή που εργάζεται για εργασίες για το σπίτι.
 
Ανακρινόμενος δεν παραδέχθηκε ενοχή σε αδικήματα που του καταλογίζονται, φόνο εκ προμελέτης και απαγωγή με σκοπό το φόνο, δηλώνοντας άγνοια για την τύχη της 38χρονης και της κόρης τους.
 
Παραδέχθηκε ωστόσο, ότι είχε προστριβές με την πρώην σύντροφο του και ότι την χτυπούσε, ενώ θέση του είναι ότι θεωρούσε ότι μητέρα και κόρη είχαν διαφύγει στο εξωτερικό.
 
Το διαβατήριο της εξάχρονης και η κορύφωση του θρίλερ
 
Κατά τις έρευνες στην οικία του 33χρονου, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε το διαβατήριο της εξάχρονης, ενώ σύμφωνα με τον ανακριτή, έγιναν έρευνες μέσω της Ιντερπόλ, όπου διαπιστώθηκε ότι η 38χρονη και η κόρη της δεν είχαν ταξιδέψει στο εξωτερικό. Γεγονός που κορυφώνει το θρίλερ γύρω από την τύχη της εξάχρονης, με την Αστυνομία να ψάχνει μαρτυρίες για να εντοπίσει τα ίχνη της.
 
Δεμένο και γυμνό το θύμα
 
Το θύμα εντοπίστηκε νεκρό στο φρεάτιο του Μιτσερού, το μεσημέρι της Κυριακής, δεμένο με σχοινί μπλε και τυλιγμένη με σεντόνι, ενώ όπως ακούστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου, ήταν γυμνή.
 
Κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού της, δεν έγινε κατορθωτό να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων.
 
Αξίζει να αναφερθεί, ότι από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι το θύμα και η κόρης της, κατά την αποχώρηση τους από την οικία που διέμεναν, δεν παρέλαβαν τα προσωπικά τους αντικείμενα, αλλά ούτε και τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα.
 
Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, αναμένονται να ληφθούν πέραν των 50 καταθέσεων και να διενεργηθούν έρευνες σε διάφορους χώρους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δύσκολες ώρες στον υγρό τάφο του Μιτσερού-Κορυφώνεται η αγωνία για την εξάχρονη

Δειτε Επισης

Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος
Ανησυχία Βουλευτών για μείωση του αποθεματικού του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Αποκλείστηκε από τις βουλευτικές ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Ζούμα
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
BINTEO: Πήγε για κούρεμα και τον πήρε ο ύπνος-Η απόφαση του κουρέα που έγινε viral
Το Χάρβαρντ ζητά συγγνώμη και αφαιρεί το δέσιμο βιβλίου-Ήταν φτιαγμένο από... ανθρώπινο δέρμα
Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις