Δύσκολες ώρες στον υγρό τάφο του Μιτσερού-Κορυφώνεται η αγωνία για την εξάχρονη

Mε κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κοινή γνώμη, τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Marry Rose Tiburcio, 38 ετών, το πτώμα της οποίας, εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή σε φρεάτιο λατομείου στην περιοχή Κοκκινόγεια, στο Μιτσερό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Όλο το βάρος στον εντοπισμό της εξάχρονης-Από εξαντλητική ανάκριση ο πατέρας
 
Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις που προέκυψαν χθες, με την ταυτοποίηση του θύματος από οικείο του πρόσωπο, μέσω των σκουλαρικιών που φορούσε, αλλά και τη σύλληψη του 33χρονου συμβίου της για τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης και της απαγωγής, οι Αρχές ρίχνουν το βάρος στον εντοπισμό της εξάχρονης κορούλας τους, η οποία είχε εξαφανιστεί μαζί με τη μητέρα της, τον περασμένο Μάιο, σε μια προσπάθεια να ξετυλίξουν πλήρως το κουβάρι της υπόθεσης.
Θρίλερ για την τύχη του εξάχρονου
 
Έτσι, την ίδια ώρα που ο ύποπτος θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του, οι Αρχές θα αρχίσουν νέο κύκλο ερευνών στην περιοχή του Μιτσερού, σε μια προσπάθεια εντοπισμού νέων στοιχείων για την υπόθεση.

Πάντως η Αστυνομία αντιμετωπίζει δυσκολίες και ψάχνει λύσεις για το πως θα κατέβουν ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες στο φρεάτιο βάθους 130 μέτρων, ούτως ώστε να το ερευνήσουν ενδελεχώς, με αποτέλεσμα να παρατηρείται μια καθυστέρηση στην έναρξη των ερευνών.

Λαμβάνοντας υπόψη όμως, την τραγική κατάληξη της 38χρονης μητέρας, η Αστυνομία θα πρέπει να βρει το συντομότερο, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική, το κατάλληλο σχέδιο για να καταρριχηθούν άτομα στο φρεάτιο.

Παράλληλα, αναμένεται να κινηθούν οι διαδικασίες από την Αστυνομία για συνδρομή αρχών από άλλες χώρες, έτσι ώστε να διαφανεί κατά πόσο η μικρή βρίσκεται σε κάποιο συγγενικό της πρόσωπο, στο εξωτερικό.

Μαραθώνια η ανάκριση του υπόπτου
 
Ο 33χρονος ύποπτος ανακρινόμενος αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξη στα υπό διερεύνηση αδικήματα, δηλώνοντας άγνοια, ενώ όπως ισχυρίστηκε, θεωρούσε ότι η πρώην συμβία του και το εξάχρονο παιδί τους βρίσκονται στο εξωτερικό.

Μάλιστα, θέση του ήταν ότι ανέμενε από την Αστυνομία για να ενημερωθεί για το πού βρίσκεται η οικογένεια του εδώ και ένα χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος είχε τσακωθεί με τη σύντροφο του πριν εκείνη και το παιδί εξαφανιστούν.
Κορυφώνονται οι έρευνες
 
Την ίδια ώρα, οι ανακριτές, ενόψει και των εξελίξεων που προκύπτουν συνεχώς γύρω από την υπόθεση, κορυφώνουν τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν μαρτυρίες, ενώ επιχειρούν ταυτόχρονα εντοπισμό κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, έτσι ώστε να μελετηθούν, και σε περίπτωση που διαφανεί οτιδήποτε ύποπτο να ερευνηθεί από τις Αρχές, οι οποίες εκτιμούν ότι το έγκλημα διαπράχθηκε σε άλλο σημείο και μεταφέρθηκε στο φρεάτιο.
Εξάλλου, έχει ήδη ερευνηθεί η οικία του υπόπτου, ενώ δεν αποκλείεται εάν προκύψουν νέα στοιχεία να υπάρξει εκ νέου έρευνα στο υποστατικό όπου διαμένει. 
 
Οι ανακριτές άρχισαν τη λήψη καταθέσεων από πρόσωπα του περιβάλλοντος, τόσο του θύματος όσο και του υπόπτου, οι οποίες πιθανόν να ρίξουν φως στην υπόθεση
 
Η νέα πληροφορία στις Αρχές

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, γυναίκα είχε μεταβεί στο Μιτσερό για φωτογράφιση τον περασμένο Αύγουστο και εκεί είχε παρατηρήσει ότι υπήρχε έντονη δυσωδία. Μετά από λίγους μήνες επέστρεψε στο σημείο, και συγκεκριμένα τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου αντιλήφθηκε κάτι να επιπλέει, όμως δεν ανέφερε κάτι στις Αρχές αφού θεώρησε ότι ήταν ζώο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες οι ανακριτές έχουν καλέσει και δεύτερο πρόσωπο για ανάκριση χωρίς ωστόσο να προκύψει οτιδήποτε εναντίον του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί