Όλο το βάρος στον εντοπισμό της εξάχρονης-Από εξαντλητική ανάκριση ο πατέρας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών σε σχέση με το πτώμα γυναίκας που βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο λατομείο του Μιτσερού, το οποίο όπως διαπιστώθηκε ανήκει στην 38χρονη Marry Rose Tiburcio από τις Φιλιππίνες.

Η άτυχη 38χρονη, είχε δηλωθεί από τις 5 Μαΐου 2018 ως ελλείπον πρόσωπο, όπως επίσης και η εξάχρονη κόρη της, τα ίχνη των οποίων έψαχναν τα οικεία πρόσωπα.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά, το άψυχο σώμα της 38χρονης βρέθηκε σε κατάσταση σαπωνοποίησης στο φρεάτιο του λατομείου, ενώ τα χέρια και τα πόδια του θύματος ήταν δεμένα και ήταν τυλιγμένη με σεντόνι.

Μετά από 48 ώρες από την ανεύρεση του πτώματος, η Αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήση τη σορό της, καθώς φίλη του θύματος που κλήθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας, είχε την 38χρονη από τα σκουλαρίκια που φορούσε.    
Συνελήφθη ο πατέρας του παιδιού της
 
Η αναγνώριση της σορού της 38χρονης έφερε καταιγιστικές εξελίξεις, αφού οι ανακριτές της υπόθεσης κατόπιν αξιολόγησης συγκεκριμένων πληροφοριών, προχώρησαν στη σύλληψη 33χρονου Ρουμάνου, ο οποίος συζούσε με το θύμα και ήταν ο πατέρας του παιδιού της.
 
Ο 33χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη ως ύποπτος για φόνο εκ προμελέτης, ενώ μετά τη σύλληψη του, ακολούθησαν σαρωτικές έρευνες στο τόπο διαμονής του.
 
Όπως μετέδωσε ο REPORTER, o 33χρονος ύποπτος ανακρινόμενος αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξη στα υπό διερεύνηση αδικήματα, δηλώνοντας άγνοια, ενώ όπως ισχυρίστηκε, θεωρούσε ότι η πρώην συμβία του και το εξάχρονο παιδί τους βρίσκονται στο εξωτερικό.
 
Μάλιστα, θέση του ήταν ότι ανέμενε από την Αστυνομία για να ενημερωθεί για το πού βρίσκεται η οικογένεια του εδώ και ένα χρόνο.
Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 33χρονος είχε τσακωθεί με τη σύντροφο του πριν εξαφανιστεί.
 
Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του υπόπτου διερευνώνται, ενώ αναμένεται να περάσει εκ νέου από ανάκριση.
 
Ο 33χρονος ύποπτος, αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσία για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.
 
Επίσης από ανάκριση πέρασε και δεύτερο πρόσωπο, Ελληνοκύπριος από το Μιτσερό, ο οποίος φαίνεται να γνώρισε το θύμα μέσω διαδικτύου, ενώ το κατώφλι της Αστυνομίας αναμένεται να περάσουν και άλλα πρόσωπα.
 
Θρίλερ για την τύχη του εξάχρονου
 
Λαμβάνοντας υπόψη την τραγική κατάληξη της 38χρονης μητέρας, η Αστυνομία άρχισε νέο κύκλο ερευνών, σε ότι αφορά την εξάχρονη κόρη της, η οποία παραμένει άφαντη.
 
Ως εκ τούτου, νωρίς το απόγευμα μέλη της δύναμης μετέβησαν εκ νέου στο λατομείο του Μιτσερού όπου απέκλεισαν την σκηνή, ενώ οι έρευνες στο σημείο θα επαναρχίσουν με το πρώτο φως της ημέρας.

Την ίδια ώρα, οι ανακριτές συνεχίζουν τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν μαρτυρίες, θα επιχειρηθεί ο εντοπισμός κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, έτσι ώστε να μελετηθούν, και σε περίπτωση που διαφανεί οτιδήποτε ύποπτο να ερευνηθεί από τις Αρχές, οι οποίες εκτιμούν ότι το έγκλημα διαπράχθηκε σε άλλο σημείο και μεταφέρθηκε στο φρεάτιο.
 
Παράλληλά, ανακριτές άρχισαν τη λήψη καταθέσεων από πρόσωπα του περιβάλλοντος τόσο του θύματος όσο και του υπόπτου, οι οποίες πιθανόν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Δειτε Επισης

Μπαίνουν σε λειτουργία άλλες πέντε κάμερες στη Λεμεσό-Σε ποια σημεία θα βρίσκονται
Χρίστο Τσίγκη για την δημαρχία Στροβόλου στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο
Στο Λουξεμβούργο η Υπ. Γεωργίας για το Συμβούλιο ΕΕ-Συζητείται η απλούστευση Κοινής Αγροτικής Πολιτικής
Πρώην σύζυγος εμίρη του ISIS αντιμέτωπη με σοβαρές κατηγορίες στη Γαλλία-«Ήξερε ότι ο άνδρας της με βίαζε»
Αναλύει στους ομολόγους του την πολιτική της Κύπρου για επιστροφές μεταναστών ο ΥΠΕΣ-Αύξηση κατά 66%
Στο Άτυπο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων ΕΕ η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων
Φόβοι για ένταλμα σύλληψης Νετανιάχου από το Διεθνές Δικαστήριο-Πιέσεις να μην εκδοθεί
Crash test για το ΥΠΑΝ οι τελικές εξετάσεις-Κρίνεται το νέο σύστημα αξιολόγησης των μαθητών
Σταθεροποιήθηκαν στα ύψη οι τιμές των καυσίμων-Χωρίς «παρενέργειες» οι εξελίξεις στην Μέση Ανατολή