Σάββατο 19 Οκτ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Η αναγνώριση του θύματος, οι νέες έρευνες στο Μιτσερό και ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος

  16/04/2019 16:16
Η αναγνώριση του θύματος, οι νέες έρευνες στο Μιτσερό και ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος

Η αναγνώριση του θύματος, οι νέες έρευνες στο Μιτσερό και ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος

  16/04/2019 16:16
Επέστρεψαν στο φρεάτιο του λατομείου στο Μιτσερό οι ανακριτές της υπόθεσης, οι οποίοι αρχίζουν νέο κύκλο ερευνών ενόψει και των καταιγιστικών εξελίξεων.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο 33χρονος Ρουμάνος που συζούσε με το θύμα, ο οποίος αναμένεται να περάσει από εξαντλητική ανάκριση, ενώ εναντίον του διερευνάται φόνος εκ προμελέτης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη 33χρονος για το πτώμα στο Μιτσερό-Διερευνάται φόνος εκ προμελέτης

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία διεξάγει εκ νέου έρευνες στη σκηνή που βρέθηκε νεκρή η άτυχη Φιλιππινέζα, την οποία αναγνωρίστηκε από φίλη της που κλήθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας.
 
Όπως προέκυψε από τις εξετάσεις, η σορός της γυναίκας ήταν σαπουνοποιημένη, γεγονός που οδήγησε τις Αρχές και τους ιατροδικαστές στο συμπέρασμα ότι το έγκλημα διαπράχθηκε πριν περίπου 3 μήνες με 3 χρόνια.
 
Μάλιστα υπενθυμίζεται ότι το θύμα βρέθηκε με τα χέρια και τα πόδια δεμένα, τυλιγμένη με σεντόνι, ενώ στο φρεάτιο εντοπίστηκαν και άκρα από τη σορό της.  
 
Την ίδια ώρα, οι ανακριτές συνεχίζουν τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Μιτσερού σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν μαρτυρίες, ενώ πλέον καταθέσεις θα ληφθούν και από το περιβάλλον του θύματος.   
 
Ταυτόχρονα, θα επιχειρηθεί ο εντοπισμός κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, έτσι ώστε να μελετηθούν, και σε περίπτωση που διαφανεί οτιδήποτε ύποπτο να ερευνηθεί από τις Αρχές, οι οποίες εκτιμούν ότι το έγκλημα διαπράχθηκε σε άλλο σημείο και μεταφέρθηκε στο φρεάτιο.
 
Η Αστυνομία απεύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι ή αντιλήφθηκε οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις Αρχές, ούτως ώστε να αξιολογηθούν οι οποιεσδήποτε πληροφορίες, που μπορεί να οδηγήσουν τους ανακριτές στην άκρη του νήματος. 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας