Τετάρτη 17 Ιουλ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Στο κελί 18χρονος και 16χρονος που πιάστηκαν με κροτίδες στη Λεμεσό

  15/04/2019 15:48
Στο κελί 18χρονος και 16χρονος που πιάστηκαν με κροτίδες στη Λεμεσό

Στο κελί 18χρονος και 16χρονος που πιάστηκαν με κροτίδες στη Λεμεσό

  15/04/2019 15:48
Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησής τους οδηγήθηκαν σήμερα ο 16χρονος και ο 18χρονος που εντοπίστηκαν χθες με κροτίδες σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.
 
Συγκεκριμένα ο 18χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τριήμερης κράτησης για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.
       
Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, σε έρευνα που έγινε χθες, με Δικαστικό ένταλμα, στην οικία του 18χρονου, στην Λεμεσό, εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας και κατασχέθηκαν 150 κροτίδες διαφόρων ειδών, τρείς πυρσοί, καθώς και άλλα αντικείμενα.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησής του, οδηγήθηκε και ο 16χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών. Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του 16χρονου διάταγμα τριήμερης κράτησης για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, κατά τη διάρκεια έρευνας, την οποία διενήργησαν βάσει Δικαστικού εντάλματος, μέλη της Αστυνομίας, στην οικία του 16χρονου, στην Λεμεσό, γύρω στις 8 το πρωί, χθες Κυριακή, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 482 κροτίδες διαφόρων ειδών.

 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας