Σάββατο 4 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ξανά στον τόπο του εγκλήματος, ψάχνουν φως στο τούνελ για το πτώμα στο Μιτσερό

  15/04/2019 06:57
Ξανά στον τόπο του εγκλήματος, ψάχνουν φως στο τούνελ για το πτώμα στο Μιτσερό

Ξανά στον τόπο του εγκλήματος, ψάχνουν φως στο τούνελ για το πτώμα στο Μιτσερό

  15/04/2019 06:57
Επανήρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες της Αστυνομίας, στο φρεάτιο, του λατομείου στο Μιτσερού, μετά τον εντοπισμό πτώματος γυναίκας, χθες το απόγευμα.
 
Οι ανακριτές της υπόθεσης, αναμένεται να επεκτείνουν τις έρευνες τους στην ευρύτερη περιοχή, σε μια προσπάθεια να βρουν τα στοιχεία εκείνα που θα τους βοηθήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.
 
Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας που ανέλαβαν την υπόθεση, άρχισαν ταυτόχρονα να ξεσκονίζουν φακέλους με ελλείποντα πρόσωπα, πίσω από τα οποία ενδεχομένως να κρύβεται κάτι άλλο, ωστόσο οι έρευνες επεκτείνονται και σε άλλες κατευθύνσεις. 
Ρίχνει φως η νεκροτομή
Την ίδια ώρα, οι Αρχές θα αναμένουν και τα αποτελέσματα της νενομισμένης νεκροτομής επί της σορού της άτυχης γυναίκας, η οποία διενεργείται από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους, από τις δέκα το πρωί.

Από τα αποτελέσματα, η Αστυνομία ελπίζει ότι θα ξεκαθαρίσουν τα αίτια θανάτου της γυναίκας, ενώ αναμένεται επίσης να ληφθούν δείγματα που θα σταλούν για εξετάσεις DNA, έτσι ώστε να βρεθεί η ταυτότητα του θύματος, το οποίο βρίσκεται σε κατάσταση σαπωνοποίησης. Ένα γεγονός, που οδήγησε τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι ρίχθηκε στο πηγάδι πριν από περίπου τρία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Σαπωνοποιημένη η σορός της γυναίκας στο Μιτσερό-Ψάχνουν τα κομμάτια του παζλ

Το χρονικό
Υπενθυμίζεται ότι, το πτώμα της γυναίκας εντοπίστηκε από τουρίστες, οι οποίοι βρέθηκαν στο χώρο για να δουν το λατομείο και μόλις αντίκρισαν στο φρεάτιο κάτι που ομοιάζει με ανθρώπινο πτώμα, κάλεσαν τις Αρχές
 
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες.
Κλήθηκαν επίσης μέλη της Πυροσβεστικής αλλά και της ΕΜΑΚ, τα οποία ανέσυραν το πτώμα που βρισκόταν σε βάθος περίπου 15 μέτρων, μετά από πολύωρη επιχείρηση που στήθηκε.
Εξάλλου, όπως μετέδωσε χθες ο REPORTER, το γεγονός ότι το πτώμα εντοπίστηκε δεμένο, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πιθανόν να πρόκειται για φόνο, ωστόσο σε χθεσινοβραδινές του δηλώσεις, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το λατομείο είναι ανενεργό εδώ και δεκαετίες.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας