Οι πρώτες ενδείξεις γύρω από το ατύχημα και οι εξετάσεις στο παιχνίδι πριν τρεις μέρες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τα αίτια που οδήγησαν στο φοβερό ατύχημα στο λούνα παρκ στην Αγία Νάπα, στο οποίο τραυματίστηκαν σοβαρά ένα επτάχρονο παιδί και η 45χρονη μητέρα του.
 
Οι Αρχές άρχισαν από την πρώτη στιγμή εξετάσεις για το περιστατικό και αναμένουν πλέον τα ευρήματα του Τμήματος Επιθεωρήσεως Εργασίας, που ελπίζουν ότι θα ρίξουν φως στην υπόθεση και θα ξεκαθαρίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φοβερό ατύχημα σε λούνα παρκ-Σοβαρός τραυματισμός μητέρας και του γιου της 
 
Από τις εξετάσεις αναμένεται να διαφανεί κατά πόσο πρόκειται για ανθρώπινο λάθος ή οποιοδήποτε άλλο τεχνικό πρόβλημα, αφού, σύμφωνα με μαρτυρίες που κατέχουν οι Αρχές, φαίνεται ότι το μηχάνημα καθυστέρησε να ελαττώσει ταχύτητα, πιθανότατα από λάθος του χειριστή του, με αποτέλεσμα η κούνια στην οποία βρίσκονταν μητέρα και παιδί να κτυπήσει σε πάσσαλο.
 

Εξετάστηκε από ειδικούς το παιχνίδι
Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, το παιχνίδι στο οποίο τραυματίστηκαν τα δύο πρόσωπα είχε εξεταστεί από ειδικούς Γερμανούς ελεγκτές, πριν τρεις μέρες. Το πάρκο λειτουργεί με όλες τις απαραίτητες άδειες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτό είναι το πρώτο ατύχημα το οποίο συμβαίνει στο λούνα παρκ από το 1999, ημερομηνία που λειτούργησε για πρώτη φορά.

Την ίδια ώρα, η κατάσταση της υγείας του 7χρονου καθώς και της 45χρονης μητέρας του παραμένει σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου. Ο 7χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και γλύτωσε τον ακρωτηριασμό, ενώ η μητέρα του φέρει πολλαπλά κατάγματα και σοβαρή κρανιοεγκεφαλοκή κάκωση.

Υπενθυμίζεται ότι, το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά τις 22:30, το παιδί και η μητέρα έπαιζαν στις περιστρεφόμενες κούνιες του λούνα παρκ. Κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, μέρη του παιχνιδιού κόπηκαν, με αποτέλεσμα μητέρα και παιδί να εκτοξευθουν από το παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Γλύτωσε τον ακρωτηριασμό το επτάχρονο αγοράκι-Σοβαρή η κατάσταση της μητέρας του

Μητέρα και γιος μεταφέρθηκαν αρχικά σε ιδιωτική κλινική στην Αγία Νάπα, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους, διακομίστηκαν σε εξειδικευμένη ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, από τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ.
 
Ο αστυνομικός σταθμός Αμμοχώστου εξετάζει το ατύχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δειτε Επισης

Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Δύο καραμπόλες στο ίδιο σημείο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα προκάλεσε προβλήματα σε πασσάλους της ΑΗΚ και σε λάστιχα άρδευσης
Δεν σταματούν οι βομβιστικές επιθέσεις, έκρηξη σε γκαράζ οικίας στη Λακατάμια-Ζημιές σε ένα όχημα