Συγκλονίζει ο 17χρονος γιος της Έλενας-«Άκουσα τη μητέρα μου να ουρλιάζει»

Τους δολοφόνους της 43χρονης Κύπριας επιχειρηματία, που την εκτέλεσαν εν ψυχρώ έξω από την οικία της το απόγευμα της Κυριακής 31 Μαρτίου, στη Νότιο Αφρική, ψάχνει η τοπική Αστυνομία.
 
Λίγο πριν οι δράστες ανοίξουν πυρ εναντίον της άτυχης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, 17 και 12 ετών, η άτυχη Έλενα Φανουράκη-Πάρπα είχε μιλήσει με τον μεγάλο της γιο, ο οποίος άνοιξε την καρδιά του και περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που έζησε, αφού μετά τους πυροβολισμούς έτρεξε έξω και είδε την μητέρα του να κείτεται σε λίμνη αίματος.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άγρια δολοφονία Κύπριας μητέρας στη Νότιο Αφρική-Εκτελεστές της έστησαν καρτέρι
 
Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ο Νικόλας έκλαιγε ενώ εξιστορούσε πώς οι κραυγές της μητέρας του διαπέρασαν την ψυχή του. Της είχε μιλήσει λίγα λεπτά νωρίτερα και του είπε ότι πήγαινε σπίτι και αγόρασε κινέζικα για βραδινό.
 
«Είπα στη μητέρα μου ότι θα την περιμένω στην είσοδο, για να τη βοηθήσω να μεταφέρει τα πράγματα», εξήγησε. Όμως ενώ έβγαινε από το σπίτι, ένας γείτονας φώναξε ότι κάποιος πυροβολεί και πρέπει όλοι να προστατευτούν.
 
«Άκουσα μια γυναίκα να ουρλιάζει και αυτοκίνητο να απομακρύνεται. Περπάτησα στην είσοδο και είδα κάποιον στο έδαφος. Αναγνώρισα το παντελόνι της μητέρας μου. Τότε είδα και το χέρι της και αναγνώρισα τα κοσμήματά της. Ήξερα πως η μητέρα μου ήταν βαριά χτυπημένη».
 
Επίσης, ένας γείτονας, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για την ασφάλεια της οικογένειάς του, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι βρισκόταν έξω και έπαιζε με τα παιδιά του, όταν είδε τη Φανουράκη να σταματά μπροστά στην είσοδο με ένα λευκό όχημα από πίσω της.
 
«Άκουσα την Έλενα να ουρλιάζει και μετά έναν πυροβολισμό. Ένας άνδρας την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο, μπήκε μέσα και έφυγε- ακολουθούμενος από το δεύτερο όχημα. Όλα αυτά συνέβησαν μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα», είπε ο μάρτυρας.
 
Ο εν διαστάσει σύζυγός της, Lucky Φανουράκης, ήταν απαρηγόρητος στη σκηνή και μουρμούριζε συνεχώς «όχι έτσι, σε παρακαλώ Θεέ μου, όχι έτσι». Αργότερα έπρεπε να πει τι έγινε στον μικρότερο του γιο, Δημήτρη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: «Χάσαμε ένα δικό μας άνθρωπο…Τα παιδιά της Έλενας περνούν δύσκολα»

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε ανθρώπινο μέλος σε παραλία της Πάφου
Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία-Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι μετά από καυγά με τον σύζυγο της
Χειροπέδες σε 20χρονο-Εντόπισαν στο διαμέρισμα του ναρκωτικά και εκρηκτικές ύλες
Χάθηκαν τα ίχνη 30χρονου στη Λάρνακα-Ζητά τη βοήθεια των πολιτών η Αστυνομία
Παγκύπρια εκδήλωση διαμαρτυρίας για τον Θανάση-«Η δικαιοσύνη δεν παζαρεύεται»
Πρόεδρος για υπόθεση Θανάση: «Μας ενδιαφέρει να λάμψει η αλήθεια»
Βλέπουν κενά στην πρόταση Παναγιώτου για τους παράνομους οι εργολάβοι-«Δεν φέρουμε ευθύνη»
Έριξαν τις τιμές τους τα «Ζ» λόγω μειωμένης ζήτησης, προσφέρονται από 25 ευρώ ημερησίως
Η απόσταση της πολιτικής από τους νέους, ο παράλληλος κόσμος και η αναμενόμενη αντίδραση
Αναμένουν διευκρινίσεις οι διανομείς για την πρόταση από Υπ. Εργασίας-Μισθός, εξοπλισμός και ασφάλεια