Στο εδώλιο για… χάρη του Ουζόχο-Σκόραρε ο Κίρζης, νέα ήττα για Παντελή

Ενώπιον της Δικαιοσύνης οδηγείται ο Κυριακός Γιάγκου για την υπόθεση με το δελτίο υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο, ενώ συγκατηγορούμενοι του θα βρεθούν και το ζεύγος γειτόνων του που επίσης είχαν συλληφθεί για παρέμβαση σε δικαστική εξουσία.
 
Ο φάκελος της υπόθεσης είχε διαβιβαστεί στη Νομική Υπηρεσία, η οποία αφού μελέτησε το μαρτυρικό υλικό, αποφάσισε όπως προχωρήσει με τις διώξεις και των τριών υπόπτων.
 
Ο γιατρός και αντιπρόεδρος της Ανόρθωσης Κυριακός Γιάγκου θα βρεθεί αντιμέτωπος με αδικήματα που αφορούν την πλαστογραφία και την εξασφάλιση εγγράφου με ψευδείς παραστάσεις, ενώ η γυναίκα υπάλληλος του ΚΟΑ και ο σύζυγος της κατηγορούνται για συνωμοσία και παρέμβαση στη δικαστική διαδικασία.
 
Στο μεταξύ, στη Νομική Υπηρεσία διαβιβάστηκε και ο φάκελος των καταγγελιών του πρώην προέδρου της Ανόρθωσης Αντρέα Παντελή κατά του Προέδρου του ΚΟΑ, χωρίς όμως να προκύπτει οτιδήποτε αφού τα όσα κατέθεσε δεν μπορούσαν να στοιχειοθετηθούν.  
 
Ένας από τους βασικούς μάρτυρες που θα κληθούν να καταθέσουν στο Δικαστήριο, είναι η… «πέτρα του σκανδάλου», ο Φράνσις Ουζόχο, ο οποίος είχε αναφέρει πως την ώρα που εκδιδόταν το δελτίο υγείας του, εκείνος βρισκόταν στην πτήση για την Κύπρο.
 
Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ξεκίνησε μετά τον αγώνα Ανόρθωση-Απόλλωνας, στις 2 Φεβρουαρίου, όταν η ομάδα της Αμμοχώστου είχε κερδίσει με 1-0 και στο παιχνίδι αγωνίστηκε για την ομάδα της Ανόρθωσης, ο Νιγηριανός τερματοφύλακας Φράνσις Ουζόχο.
 
Μετά από δύο μέρες, ο Απόλλωνας είχε προχωρήσει σε έφεση κατά του κύρους του αγώνα, για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, ενώ παράλληλα ο πρόεδρος των γαλάζιων της Λεμεσού Νίκος Κίρζης, είχε προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία, για ενδεχόμενες παρατυπίες στην έκδοση δελτίου υγείας του 20χρονου πορτιέρε.

Δειτε Επισης

Αναστάτωση στη Λεμεσό-Νεαροί έκαιγαν ελαστικά στη μέση του δρόμου
Αναμένουν απαντήσεις από την πειθαρχική έρευνα για την απόδραση κρατούμενου στις Κεντρικές Φυλακές
Το αίσθημα ασφάλειας, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και η πάταξη της αππωμάρας
Παραμένει στα κατεχόμενα η σορός του άτυχου Φώτη Φωτίου-Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του
Στο κελί ο 25χρονος που συνελήφθη από τις Αρχές μετά τα επεισόδια-Πιάστηκε με ρόπαλα, σπρέι και κουκούλα
«Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο Κύπρου η έκθεση Moneyval»-Ικανοποίηση ΕΚΚ για τα ευρήματα
Πρόλαβαν τα χειρότερα από την πυρκαγιά που ξέσπασε στα Λαγουδερά-Ψάχνουν τα αίτια
Άρχισαν να γράφουν οι κάμερες που τοποθετήθηκαν στα δυο σημεία του Στροβόλου
Φωτιές, πέτρες και μολότοφ έξω από το Παπαδόπουλος-Απάντησαν με χρήση δακρυγόνων οι ΜΜΑΔίτες
Aνέκοψαν για έλεγχο 22χρονο στον Άγιο Δομέτιο και βρήκαν στην κατοχή του κοκαΐνη-Χειροπέδες και σε 62χρονο