Οδικά έργα τώρα-Ποια σημεία των αυτοκινητοδρόμων κλείνουν

Εργασίες θα διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από το ύψος του κυκλικού κόμβου παρά το στάδιο ΓΣΠ, μέχρι και την Αλάμπρα, από τις 9.00 το βράδυ σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου.

Οι εργασίες θα διεξάγονται από το Τμήμα Δημοσίων Έργων για επιδιόρθωση του οδοστρώματος και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 6.00 το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής, 29 Μαρτίου. Οι εργασίες θα αρχίζουν στις 9.00 το βράδυ και θα διαρκούν μέχρι τις 6.00 το πρωί της κάθε επόμενης μέρας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά, για απόσταση ενός χιλιομέτρου κάθε φορά, οι δύο από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας προς μία κατεύθυνση και η τροχαία κυκλοφορία θα διοχετεύεται ανάλογα στην αριστερή ή στη δεξιά λωρίδα πορείας.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα διεξάγονται επίσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, στο τμήμα από Νήσου μέχρι και την Λάρνακα.

Οι εργασίες του Τμήματος Δημοσίων Έργων θα αρχίσουν στις 8.00 απόψε Τρίτη 26 Μαρτίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 6.00 το πρωί της Παρασκευής, 5 Απριλίου, 2019.

Οι οδικές εργασίες θα αρχίζουν στις 8.00 το βράδυ και θα ολοκληρώνονται στις 6.00 το πρωί κάθε επόμενης μέρας, ενώ το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου, οι δεν θα διεξάγονται οι εν λόγω εργασίες.

Κατά τη διάρκεια των οδικών έργων, ο αυτοκινητόδρομος Νήσου – Λάρνακας θα κλείνει τμηματικά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου η κυκλοφορία θα είναι αμφίδρομη.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στα σημεία όπου θα διεξάγονται οι οδικές εργασίες. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Δειτε Επισης

Οι παλαιστινιακές αρχές ζητούν έρευνα για τους ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας
Ε/κ και Τ/κ κόμματα ενθαρρύνουν προσπάθειες επανέναρξης συνομιλιών για Κυπριακό
Δύο εκατομμύρια Βρετανοί υποφέρουν από μακροχρόνια συμπτώματα Covid-Όσα δείχνει έρευνα
Απαντά στην καταχώρηση της αγωγής από τον Αναστασιάδη ο Δρουσιώτης-«Κίνηση πανικού και εκφοβισμού»
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
«Θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα»-H απάντηση του Κρεμλίνου για τους πυραύλους από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία
Διαμαρτυρία φοιτητών ΤΕΠΑΚ για μεταφορά μαθημάτων στην Πάφο
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
«Το Ισραήλ παρουσίασε χάρτες στους οποίους θα ελέγχει το 20% της Λωρίδας μετά τον πόλεμο»
Ο πιο χαλαρός κροκόδειλος-Πήρε έναν υπνάκο στη ρόδα πολεμικού αεροσκάφους