Επιστρέφει στις Κεντρικές ο βαρόνος της Ανθούπολης-Στα ανεξιχνίαστα ο θάνατος του Μανώλη

Σε απευθείας δίκη παραπέμφθηκε ο 27χρονος βαρόνος ναρκωτικών που συνελήφθη στις 28 Φεβρουαρίου μετά από μεγάλη επιχείρηση του αντιτρομοκρατικού ουλαμού στην οικία του στην Ανθούπολη, με αφορμή το θάνατο του 34χρονου Μανώλη Μαλιαρουδάκη που βρέθηκε νεκρός σε παρακείμενο χωράφι έπειτα από χρήση ναρκωτικών, που εκτιμάται ότι αγόρασε από τον ύποπτο.
 
Παρά το γεγονός ότι αρμόδια πηγή είχε δηλώσει χθες ότι ο 27χρονος αναμένεται να οδηγεί ενώπιον της Δικαιοσύνης και για το θάνατο του άτυχου Μανώλη, εντούτοις τελικά ο νεαρός επί του παρόντος δεν έγινε κατορθωτό να συνδεθεί επιστημονικά με την υπόθεση και ως εκ τούτου κατηγορείται μόνο για τα ναρκωτικά και τις κάμερες ασφαλείας.
 
Σε ότι αφορά τον θάνατο του Μανώλη, αυτός φαίνεται ότι θα παραμείνει στα συρτάρια των ανεξιχνίαστων υποθέσεων της Αστυνομίας, η οποία από τη μια δηλώνει ότι «οι έρευνες συνεχίζονται» και από την άλλη όμως αδυνατεί να εξιχνιάσει τέτοιου είδους δολοφονίες, γιατί περί δολοφονίας πρόκειται, στέλλοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα στους εμπόρους ναρκωτικών.  
 
Ο 27χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση ως υπόδικος στις Κεντρικές φυλακές μέχρι τη δίκη, αφού όπως ανέφερε η Κατηγορούσα Αρχή υπάρχει κίνδυνος διαφυγής και διάπραξη παρόμοιου αδικήματος, ενώ «σε αρκετές κατηγορίες υπάρχει η πιθανότητα καταδίκης ισόβιας κάθειρξης».  
 
Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, ο 27χρονος είχε καταδικαστεί το 2016 σε τρία χρόνια φυλάκιση και αποφυλακίστηκε τον Μάιο του 2018. Ο δικηγόρος του 27χρονου δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του.
 
Ο νεαρός αντιμετωπίζει συνολικά 17 κατηγορίες, ενώ η πρώτη δικάσιμος έχει οριστεί για τις 11 Απριλίου.  
 
Άσσος οι μαρτυρίες των υπό κάλυψη αστυνομικών
 
Ο 27χρονος, είχε μετατρέψει το σπίτι του σε απόρθητο φρούριο, ελέγχοντας τα πάντα με τις κάμερες ασφαλείας που είχε τοποθετήσει μέχρι και στην ταράτσα, ενώ είχε πόρτες και παράθυρα ασφαλείας. Μάλιστα είχε διαμορφώσει το υπόγειο της οικίας του σε… drive thru περίπτερο ναρκωτικών που εξυπηρετούσε άμεσα τους «πελάτες» του.    
 
Ως εκ τούτου, υπό κάλυψη αστυνομικοί της ΥΚΑΝ πήγαν στην οικία του υπόπτου από τον οποίο προμηθεύτηκαν ναρκωτικά και τον πλήρωσαν με χαρτονομίσματα, τα οποία όμως προηγουμένως είχαν φωτοτυπηθεί.
 
Εκτός από τις μαρτυρίες των υπό κάλυψη αστυνομικών, ενώπιον των Αρχών υπάρχουν και μαρτυρίες προσώπων που θεάθηκαν στην οικία του υπόπτου η οποία ήταν υπό παρακολούθηση μετά το θάνατο του άτυχου Μανώλη, και τα οποία σε θεληματικές τους καταθέσεις ομολόγησαν ότι αγόρασαν ναρκωτικά από τον 27χρονο βαρόνο.
 
Υπενθυμίζεται ότι κατά την έρευνα στην οικία του 27χρονου εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 70 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης βάρους 68 γραμμαρίων, 5 χειροποίητα τσιγάρα, μεγάλος αριθμός μη χρησιμοποιημένων συρίγγων, 7515 ευρώ σε χαρτονομίσματα και 2619 ευρώ σε κέρματα, αριθμός χρυσαφικών, μηχανές καταμέτρησης χαρτονομισμάτων και κερμάτων, κινητά τηλέφωνα, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και κάρτες κινητών τηλεφώνου.

Δειτε Επισης

Μονόδρομος το Συνταγματικό κατά πλειοψηφία-Ξανά στο προσκήνιο και ο διαχωρισμός εξουσιών του Εισαγγελέα
«Όταν δεν υπάρχει ένα σύστημα που θα φοβάται ο πολίτης να διαπράξει ένα έγκλημα, γιατί να μην το κάνει;»
Επανασύλληψη 44χρονου για υποθέσεις εμπρησμών
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στα Κούκλια
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Απουσιάζει από την κατοικία του στην Πάφο 19χρονος (pics)
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τον θάνατο της οκτάχρονης Καισσαριανής