Πώς στήθηκε η ενέδρα στον επιχειρηματία στα κατεχόμενα-Τον γάζωσαν σχεδόν εξ’ επαφής (pics)

Δολοφονική επίθεση δέχθηκε χθες έξω από την οικία του στα κατεχόμενα, ο επιχειρηματίας Γκοχάν Ναΐμ από άγνωστους, οι οποίοι του έστησαν καρτέρι θανάτου και του έριξαν συνολικά έξι πυροβολισμούς, τέσσερις εκ των οποίων έπληξαν το θύμα.
Σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, ο Ναΐμ, ο οποίος διατηρεί ανταλλακτήριο συναλλάγματος στα κατεχόμενα, είχε φθάσει γύρω στις έξι το απόγευμα στην οικία του και μόλις κατέβηκε από το όχημα του δέχθηκε τους πυροβολισμούς, ενώ από το σημείο, μάρτυρες, είδαν ένα λευκό όχημα με αριθμούς εγγραφής DV 014, να φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
 
Ο Ναϊμ, παρά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματα του, ενώ δίπλα του εντοπίστηκαν δύο τσάντες, μια με χρήματα από τις εισπράξεις της ημέρας καθώς και μία που ήταν άδεια και εικάζεται από τις κατοχικές αρχές ότι περιείχε χρήματα.
Αμέσως μετά το στυγερό έγκλημα μέλη της «αστυνομίας», έσπευσαν στη σκηνή για εξετάσεις, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, μετά τη δολοφονία άρχισε έντονη βροχόπτωση καταστρέφοντας τεκμήρια που πιθανώς να υπήρχαν στο σημείο.
 
Εντοπίστηκε όπλο, ψάχνουν τους δράστες
 
Τρεις ώρες μετά το στυγερό έγκλημα οι «αστυνομικοί» εντόπισαν ένα όπλο περίπου εκατό μέτρα από τη σκηνή, το οποίο παραλήφθηκε και θα σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.
Για την υπόθεση παράλληλα γίνονται έρευνες έτσι ώστε να παραληφθούν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης τα οποία ίσως ρίξουν φως ως προς την κατεύθυνση που ακολούθησαν οι δράστες.
 
Σύμφωνα πάντως με την «Haber Kibris», η ψευδοαστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο οι δράστες να πέρασαν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές, κάτι που μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται.
Την ίδια ώρα στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο Ναΐμ, έσπευσε και ο ψευδοπρωθυπουργός Τουφάν Ερχιουρμάν, ο οποίος συλληπήθηκε τους οικείους του.
 
Στο μεταξύ, στο γραφείο που διατηρούσε ο Γκοχάν Ναΐμ, είχε διαπραχθεί ληστεία τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν ένας ένοπλος εισέβαλε και άρπαξε πέραν των 14 χιλιάδων τουρκικών λιρών.
Τότε μετά από έρευνα της «αστυνομίας», είχε συλληφθεί και είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση ένα πρόσωπο.

Δειτε Επισης

Στις Βρυξέλλες η Ολγκίν-Βλέπει τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και την Επίτροπο για θέματα Συνοχής
Ελεύθεροι οι δέκα συλληφθέντες για τα επεισόδια στην ΑΔΕ Λεμεσού-Απορρίφθηκε το αίτημα της Αστυνομίας
Πέντε χρόνια φυλάκισης στους πέντε ενόχους για τη φωτιά στο Μάτι-Τρία στον εμπρηστή
Ευρωπαϊκή Αναγνώριση για τις Φυλακές της Κύπρου
Πιάστηκαν στα χέρια με τον συγκάτοικο του και τον μαχαίρωσε
Δρ. Αχιλλέας Αιμιλιανίδης: Η σύγκρουση των Θεσμών
Εικόνες χάους στις ΗΠΑ από τους ανεμοστρόβιλους-Νεκροί, τραυματίες και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα (pics)
Παραμόνευαν οι δράστες, ενημερώθηκε από πριν η Αστυνομία-Εκτεθειμένη από τις εξελίξεις, νέο βίντεο ντοκουμέντο
Ένοχοι έξι από τους 21 κατηγορούμενους για τη φωτιά στο Μάτι-Έντονες αντιδράσεις από συγγενείς θυμάτων
Τόσα θα κοστίσει το Πασχαλινό τραπέζι-Οι αυξομειώσεις σε κρέατα, φλαούνες και λαχανικά