Παρασκευή 26 Απρ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

ΜΜΑΔίτης μπλεγμένος σε ροζ ιστορία με γυναίκα υπό προστασία μάρτυρα

  13/03/2019 17:21
ΜΜΑΔίτης μπλεγμένος σε ροζ ιστορία με γυναίκα υπό προστασία μάρτυρα

ΜΜΑΔίτης μπλεγμένος σε ροζ ιστορία με γυναίκα υπό προστασία μάρτυρα

  13/03/2019 17:21
Πρώτο θέμα συζήτησης στις τάξεις της Αστυνομίας είναι τα τελευταία 24ωρα οι ερωτικές περιπτύξεις αστυνομικού με τη σύζυγο μάρτυρα κατηγορίας σε σοβαρή υπόθεση.    

Σύμφωνα πληροφορίες του REPORTER, το εν λόγω μέλος της δύναμης ήταν επιφορτισμένο με τα καθήκοντα της προστασίας της συζύγου του μάρτυρα. Τον συγκεκριμένο αστυνομικό έπιασαν στα πράσα οι συνάδελφοι του, οι οποίοι μετέβησαν στην οικία της νεαρής στα πλαίσια των καθηκόντων τους.  

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η ηγεσία της δύναμης, ενώ άρχισε έρευνα κατά την οποία λαμβάνονται καταθέσεις. Στο μεταξύ διερευνάται τόσο πειθαρχική όσο και ποινική έρευνα, καθώς οι δύο πλευρές θέτουν διαφορετική εκδοχή.


Από τη μια η νεαρή ισχυρίζεται ότι εισήλθε παράνομα στην οικία της ο αστυνομικός, ωστόσο δεν συνελήφθη για παράνομη είσοδο όπως θα γινόταν σε άλλη περίπτωση γεγονός, ενώ από την πλευρά του το μέλος της δύναμης απορρίπτει αυτό τον ισχυρισμό, λέγοντας ότι δεν εισήλθε παράνομα στο σπίτι της.    

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο μάρτυρας κατηγορίας που έλαβε γνώση των γεγονότων, έγινε έξω φρενών, ενώ απειλεί ότι θα αποσυρθεί από μάρτυρας, γεγονός που προκαλεί ανησυχία, αφού χωρίς την μαρτυρία του η υπόθεση θα τιναχθεί στον αέρα.    
   
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας