Κυκλοφοριακό χάος και ουρές χιλιομέτρων από την επιστροφή των εκδρομέων (pics)

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί λόγω της επιστροφής των εκδρομέων στους τόπους διαμονής τους, με αποτέλεσμα να επικρατεί κυκλοφοριακό χάος στον αυτοκινητόδρομο Πάφου Λεμεσού, παρά το Πισσούρι. 
 
Τα οχήματα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων και για το λόγο αυτό στο σημείο έχουν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας έτσι ώστε να διοχετεύσουν την τροχαία κίνηση. 
Εξάλλου, προηγουμένως η Αστυνομία με ανακοίνωση της ενημέρωσε για την πυκνή τροχαία κίνηση στην περιοχή, ενώ κάλεσε τους οδηγούς να είναι ιδαιίτερα προσεχικοί να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, οι οποίοι βρίσκονται στο σημείο για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Παράλληλα στην ανακοίνωση η Αστυνομία υπενθυμίζει πως η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου, από το ύψος της εξόδου προς το Πισσούρι μέχρι και την έξοδο προς την Αυδήμου, παραμένει κλειστή, αφού λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών που σημειώθηκαν τις προηγούμενες μέρες, διεξάγονται οδικές εργασίες στο εν λόγω τμήμα του αυτοκινητόδρομου.

Aυτούσια η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο σημείο παρά την έξοδο προς το Πισσούρι, αφού το εν λόγω τμήμα του αυτοκινητόδρομου από την έξοδο προς το Πισσούρι μέχρι και την έξοδο προς την Αυδήμου είναι κλειστό, λόγω οδικών έργων που διεξάγονται.

Η τροχαία κυκλοφορία διοχετεύεται στον παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού, μέσω της εξόδου προς το Πισσούρι, ενώ οι οδηγοί μπορούν να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, μέσω της εισόδου παρά την Αυδήμου.

Σχετική σήμανση υπάρχει κατά μήκος της διαδρομής, ενώ μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στα σημεία για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Οι διερχόμενοι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι, από το ύψος της εξόδου προς το Πισσούρι μέχρι και την έξοδο προς την Αυδήμου, είχαν σημειωθεί κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών τις προηγούμενες μέρες και διεξάγονται οδικές εργασίες για αποκατάσταση του εν λόγω τμήματος του αυτοκινητόδρομου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Νέα στοιχεία για τον Τσιντούλα, «έδρασε μόνος του»-Με λουλούδια έξω από το νοσοκομείο οι υποστηρικτές του Φίτσο
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Ρόμπερτ Φίτσο-Υπό κράτηση ο δράστης, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες
Οι Χούθι έπληξαν ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά στην Ερυθρά Θάλασσα-Δεν υπάρχουν θύματα
Επανέρχεται ξανά η CMC-«Αν η ΕΤΥΦΑ συνεχίσει να αλλάζει τους κανόνες δικαιούμαστε αποζημίωση»
Ανακαλεί την απαγόρευση παραχώρησης αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων η Υπηρεσία Μεταλλείων
«Δικτάτορας που δεν αναγνωρίζει κόκκινες γραμμές ο Πούτιν»-Τι λέει συνεργάτης του Ναβάλνι
Στις φλόγες τυλίχθηκαν όχημα buggy και τετράτροχη μοτοσικλέτα στο Λατσί
Χάος με τις ανάρμοστες συμπεριφορές στην ψηφιακή πύλη που ενώνει τις δύο πόλεις Νέα Υόρκη-Δουβλίνο
Φωτιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος στην Πάφο-Στο Νοσοκομείο ο ένοικος με αναπνευστικά προβλήματα