Ενώπιον Δικαστηρίου ο 27χρονος βαρόνος ναρκωτικών-Όσα έκρυβε στο φρούριο του

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγείται ο 27χρονος βαρόνος ναρκωτικών που συνελήφθη χθες το απόγευμα στην οικία του στην Ανθούπολη και εναντίον του εκκρεμούσαν πέντε εντάλματα σύλληψης.
 
Ο 27χρονος, ο οποίος είχε στήσει περίπτερο ναρκωτικών στο υπόγειο της οικίας του και έλεγχε τα πάντα μέσω καμερών που είχε εγκατεστημένες εξωτερικά του σπιτιού, ακόμα και στην ταράτσα, συνελήφθη κατόπιν μεγάλης επιχείρησης που έστησαν οι Αρχές.
 
Εναντίον του υπόπτου εκκρεμούσαν πέντε εντάλματα σύλληψης, μεταξύ των οποίων και ένα για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, που αφορά το θάνατο του 34χρονου Μανώλη που εντοπίστηκε νεκρός την περασμένη εβδομάδα σε χωράφι, κοντά στην οικία του 27χρονου, με μία σύριγγα στο χέρι.
 
Θησαυροφυλάκιο χτύπησε η Αστυνομία
 
Κατά την επιχείρηση της Αστυνομίας που ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε γύρω στο μεσημέρι της ίδιας μέρας, πιστεύεται πως εξαρθρώθηκε άνδρο ναρκωτικών, αφού τα ευρήματα των Αρχών μόνο σε τέτοιο παραπέμπουν.
Μεταξύ άλλων, εντοπίστηκαν 70 περίπου γραμμάρια άσπρης ουσίας που μοιάζει με κοκαΐνη, 68 γραμμάρια κάνναβης, 5 χειροποίητα τσιγάρα με βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμειγμένο με κάνναβη, το χρηματικό ποσό των €10,134, αριθμό χρυσών κοσμημάτων, κινητά τηλέφωνα, ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή, 3 μηχανές καταμέτρησης χαρτονομισμάτων και νομισμάτων, ζυγαριές ακριβείας και συσκευές επικοινωνίας.
Παράλληλα η Αστυνομία εντόπισε και ξήλωσε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που ήταν εγκατεστημένο στην ταράτσα της οικίας και με το οποίο ο 27χρονος έλεγχε τα πάντα γύρω από το σπίτι του, το οποίο έμοιαζε με απόρθητο φρούριο, αφού υπήρχαν τζάμια και πόρτες ασφαλείας.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός είναι πρόσωπο γνωστό στις Αρχές και μάλιστα απασχόλησε ξανά την ΥΚΑΝ για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, εναντίον του υπάρχουν μαρτυρίες από πρόσωπα που τον δείχνουν ως τον προμηθευτή τους.
 
Έρευνα για το θάνατο του Μανώλη
 
Εξάλλου, από τη μέρα που εντοπίστηκε νεκρός ο 34χρονος Μανώλης, σε παρακείμενο από την οικία του 27χρονου χωράφι, οι Αρχές άρχισαν να διερευνούν αρκετά σενάρια μεταξύ των οποίων και η περίπτωση ο 34χρονος να είχε προμηθευθεί την θανατηφόρα δόση από τον 27χρονο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καλό ταξίδι Μανώλη… «Κι ο θάνατος λύτρωση είναι»
 
Δίπλα από το άψυχο σώμα του άτυχου Μανώλη είχε εντοπιστεί μια σύριγγα και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί γενετικό υλικό.
 
Στο μεταξύ σε δηλώσεις του χθες το απόγευμα ο εκπρόσωπος τύπου της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης είχε αναφέρει πως ο νεαρός προμήθευε ναρκωτικά σε νεαρά παιδιά και, όπως δήλωσε, «οι ενέργειες του αποτελούσαν κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια και υγεία». Έκανε επίσης λόγο για σπίτι - φρούριο, πρωτοφανές για τα κυπριακά δεδομένα.

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε ανθρώπινο μέλος σε παραλία της Πάφου
Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία-Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι μετά από καυγά με τον σύζυγο της
Χειροπέδες σε 20χρονο-Εντόπισαν στο διαμέρισμα του ναρκωτικά και εκρηκτικές ύλες
Παγκύπρια εκδήλωση διαμαρτυρίας για τον Θανάση-«Η δικαιοσύνη δεν παζαρεύεται»
Πρόεδρος για υπόθεση Θανάση: «Μας ενδιαφέρει να λάμψει η αλήθεια»
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Ανακαλεί την απαγόρευση παραχώρησης αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων η Υπηρεσία Μεταλλείων
Στις φλόγες τυλίχθηκαν όχημα buggy και τετράτροχη μοτοσικλέτα στο Λατσί
Φωτιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος στην Πάφο-Στο Νοσοκομείο ο ένοικος με αναπνευστικά προβλήματα
Πώς τοποθετείται ο Πρόεδρος για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών-«Δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή»