Μετέτρεψε το σπίτι του σε…περίπτερο ναρκωτικών-Έριξε το απόρθητο φρούριο ο ΕΑΟ

Επιδρομή στην οικία γνωστού προσώπου πραγματοποίησαν το μεσημέρι πάνοπλα μέλη της Αστυνομίας στην Ανθούπολη, τα οποία έπιασαν στον ύπνο τον 27χρονο ο οποίος τελικά πιάστηκε στη φάκα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έφοδος στην οικία γνωστού προσώπου με φόντο το θάνατο του Μανώλη
 
Μέλη του Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού, αφού έσπασαν παράθυρο μπούκαραν στην οικία του 27χρονου, ο οποίος επιχείρησε να καταστρέψει ναρκωτικά.
Ωστόσο άμεσες ήταν οι ενέργειες των αστυνομικών οι οποίοι μετά από σαρωτικές έρευνες εντόπισαν ποσότητα ναρκωτικών (70 γραμμάρια κοκαίνη και 68 γραμμάρια κάνναβη), μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα και διάφορα άλλα τεκμήρια.
 
Ο νεαρός είναι πρόσωπο γνωστό στις Αρχές και μάλιστα απασχόλησε ξανά την ΥΚΑΝ για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε διαμορφώσει το υπόγειο της οικίας του σε…περίπτερο για πώληση ναρκωτικών, όπου μάλιστα υπήρχε παράθυρο που περνούσαν πρόσωπο και παραλάμβαναν την δόση τους.
 
Ο 27χρονος είχε μετατρέψει την οικία του σε απόρθητο φρούριο τοποθετώντας τζάμια και πόρτες ασφαλείας, ενώ παρακολουθούσε τα πάντα από μεγάλο αριθμό καμερών που είχε τοποθετήσει εκτός του σπιτιού οι οποίες κατέγραφαν τους γύρω δρόμους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, εναντίον του 27χρονου υπάρχουν μαρτυρίες από πρόσωπα που τον δείχνουν ως τον προμηθευτή τους, ενώ διερευνάται κατά πόσον είναι το πρόσωπο που προμήθευσε τη θανατηφόρα δόση στον 34χρονο Μανώλη, ο οποίος το μεσημέρι της 21ης Φεβρουαρίου βρέθηκε νεκρός σε παρακείμενο χωράφι.Για την εν λόγω υπόθεση εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, με τον 27χρονο να είναι ύποπτος για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καλό ταξίδι Μανώλη… «Κι ο θάνατος λύτρωση είναι»
 
Δίπλα από το άψυχο σώμα του άτυχου Μανώλη εντοπίστηκε μια σύριγγα και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί γενετικό υλικό.

Όλα τα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στην οικία του παραλήφθηκαν από την Αστυνομία, ενώ το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας αναμένεται να περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο.
 
Ο 27χρονος αφού συνελήφθει οδηγήθηκε στο τμήμα για ανάκριση, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Εναντίον του εκκρεμούσαν άλλα πέντε εντάλματα σύλληψης 

Σε δηλώσεις του σήμερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης, έκανε λόγο για "σπίτι - φρούριο", πρωτοφανές για τα κυπριακά δεδομένα.

Σύμφωνα με τον κ. Σεργίδη, ο νεαρός προμήθευε ναρκωτικά σε νεαρά παιδιά και, όπως δήλωσε, «οι ενέργειες του αποτελούσαν κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια και υγεία». 

Αναφερόμενος στη συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ, είπε πως η είσοδος της Αστυνομίας στην οικία του 27χρονου «επιτεύχθηκε αφού παραβιάστηκε παράθυρο και τοίχος, καθότι ο ίδιος αρνείτο να επιτρέψει την είσοδο στην Αστυνομία, βάσει δικαστικού εντάλματος».

Όπως είπε ο κ. Σεργίδης, εντός του σπιτιού εντοπίστηκαν χρήματα, ναρκωτικές ουσίες, αλλά και χρυσαφικά, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Επίσης, είπε ότι παραλήφθηκαν κλειστά κυκλώματα, τα οποία κατέγραφαν σε δημόσιους χώρους.

Είπε ακόμα ότι ο νεαρός προσπάθησε να καταστρέψει ανεπιτυχώς ναρκωτικές ουσίες, ρίχνοντας τις στο τζάκι.

Εξάλλου, είπε, εναντίον του 27χρονου εκκρεμούν πέντε εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις ναρκωτικών, που προέκυψαν από τις παρακολουθήσεις του, ενώ επίσης εκκρεμεί εναντίον του υπόθεση ανθρωποκτονίας, που αφορά την πρόσφατη υπόθεση με τον 35χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε την περασμένη βδομάδα νεκρός σε χωράφι, στον δρόμο Ανθούπολης – Αγίων Τριμιθιάς.

Δειτε Επισης

Παραμένει στα κατεχόμενα η σορός του άτυχου Φώτη Φωτίου-Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του
Στο κελί ο 25χρονος που συνελήφθη από τις Αρχές μετά τα επεισόδια-Πιάστηκε με ρόπαλα, σπρέι και κουκούλα
«Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο Κύπρου η έκθεση Moneyval»-Ικανοποίηση ΕΚΚ για τα ευρήματα
Πρόλαβαν τα χειρότερα από την πυρκαγιά που ξέσπασε στα Λαγουδερά-Ψάχνουν τα αίτια
Άρχισαν να γράφουν οι κάμερες που τοποθετήθηκαν στα δυο σημεία του Στροβόλου
Φωτιές, πέτρες και μολότοφ έξω από το Παπαδόπουλος-Απάντησαν με χρήση δακρυγόνων οι ΜΜΑΔίτες
Aνέκοψαν για έλεγχο 22χρονο στον Άγιο Δομέτιο και βρήκαν στην κατοχή του κοκαΐνη-Χειροπέδες και σε 62χρονο
Τους τσάκωσαν με κάνναβη και χιλιάδες ευρώ στην κατοχή τους-Χειροπέδες σε τέσσερις για εμπορία ναρκωτικών
Στάθηκε στη σύναξη για φαγητό μετά την ενέδρα στο «Δημητρούι» το Εφετείο-Το σκεπτικό της απόφασης
Αποκαλάμες, μπάλες σανού και ξηρά χόρτα κάηκαν από πυρκαγιά στην Τερσεφάνου