Σοκ και φρίκη! Πεντάμηνο βρέφος με ρήξη παρθενικού υμένα-Συνελήφθη ο πατέρας του

Σοκ, φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης βρέφους, μόλις πέντε μηνών, το οποίο, όπως έχει διαπιστωθεί, φέρει ρήξη παρθενικού υμένα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μωρό μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο νοσοκομείο, καθώς έφερε εκδορές, και η φρικιαστική ανακάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια της εξέτασης τόσο από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου όσο και από γυναικολόγο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
 
Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, η Αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα του βρέφους, που κατάγεται από το Καμερούν, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμειξη, ενώ προβάλλει τη θέση ότι αυτός, μαζί με τη σύζυγό του, μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο.
 
Ο πατέρας οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο, σε διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών, διέταξε την κράτησή του για πέντε μέρες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συγκλονίζουν τα ιατροδικαστικά ευρήματα στο βρέφος-Σβησμένα τσιγάρα στην πλάτη του
 
«Η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών φαινόμενο πλέον της κοινωνίας»
 
 
Η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών είναι φαινόμενο πλέον της κοινωνίας μας, οι καταγγελίες είναι καθημερινές, είπε η Πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» Αναστασία Παπαδοπούλου σχολιάζοντας στο ΚΥΠΕ, την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης πεντάμηνου βρέφους, που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα.
 
«Δυστυχώς δεν είναι το πρώτο τέτοιο περιστατικό και δεν θα είναι ούτε και το τελευταίο. Η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών είναι φαινόμενο πλέον της κοινωνίας μας, οι καταγγελίες είναι καθημερινές», σημείωσε.
 
Αντιλαμβάνομαι, είπε, το σοκ που υπέστη η κοινωνία όταν για πρώτη φορά έχει φθάσει στη δημοσιότητα περιστατικό για ένα τόσο μικρό παιδί.
 
«Δυστυχώς, τέτοιες υποθέσεις πολύ δύσκολα στοιχειοθετούνται στο δικαστήριο λόγω του ότι τα ίδια τα παιδιά δεν μπορούν να σπάσουν τη σιωπή τους. Σε αυτή την περίπτωση αν ισχύουν όλα αυτά που έχουν βγει στη δημοσιότητα – ευτυχώς υπάρχει μαρτυρία τρίτων – είτε των ίδιων των ιατρών, που μπράβο τους προχώρησαν σε εξέταση όταν είδαν σημάδια που δημιουργούσαν σοβαρή υποψία σεξουαλικής κακοποίησης, είτε η ίδια η μητέρα του παιδιού που με αρκετή δυσκολία των περιστάσεων της προχώρησε σε αυτή την καταγγελία», συμπλήρωσε.
 
Πρέπει να αντιληφθούμε, συμπλήρωσε η κ. Παπαδοπούλου, ότι σε αυτές τις περιπτώσεις όπου τα ίδια τα παιδιά δεν μπορούν να σπάσουν τη σιωπή τους, οφείλουμε ο καθένας από εμάς να την σπάζουμε για αυτά.
 
 

Δειτε Επισης

Πιθανόν ανήλικης η σορός που εντοπίστηκε στη Σωτήρα-Λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις
Χείμαρρος κατά Παπαθεοδώρου ο Λοϊζίδης-«Να μας πει ο Αρχηγός αν μιλά με μάρτυρες κατηγορίας»
Κλειστό τμήμα του δρόμου Ανθούπολης-Παλαιχωρίου λόγω της απόπειρας φόνου
Εν κινήσει οι πυροβολισμοί στο θύμα της ενέδρας-Έφυγε από επίσκεψη στα αστυνομικά κρατητήρια Λακατάμιας (pics)
Έτσι στήθηκε η ενέδρα θανάτου μέρα μεσημέρι στη Λακατάμια-Σε απόσταση αναπνοής από τον αστυνομικό σταθμό
Απόπειρα φόνου εναντίον γνωστού προσώπου στη Λακατάμια
Στο νοσοκομείο κυνηγός μετά από δάγκωμα φίνας
Έρευνες στη θάλασσα για το άλλο μισό πτώμα-Στο μικροσκόπιο δύο υποθέσεις αγνοούμενων μεταναστών
Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ανήκει σε μετανάστη το πτώμα-«Υπάρχει υπόνοια ότι πρόκειται για γυναίκα»
Προσπάθησε να επηρεάσει μάρτυρα για να καταθέσει υπέρ του φίλου της και συνελήφθη