Ξεψύχησε δύο μέρες μετά από επέμβαση στο κρανίο ο άτυχος Ανδρέας

Δεν έριξε φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου Ανδρέα Αδάμου, από το Πισσούρι που έφυγε χθες από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε ύστερα από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη,η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, παρότι η νεκροτομή διενεργήθηκε το πρωί από τον Ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους εκ μέρους της Δημοκρατίας και τον ιατροδικαστή Μάριο Ματσάκη, εκ μέρους της οικογένειας του 23χρονου, εντούτοις δεν διαφάνηκαν τα ακριβή αίτια του θανάτου του νεαρού.
 
Ως εκ τούτου από τον άτυχο Ανδρέα, λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες αναμένεται να ρίξουν φως ως προς τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
 
Ανοιχτό παραμένει την ίδια ώρα το ενδεχόμενο, η οικογένεια του άτυχου Ανδρέα να προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία, έτσι ώστε να αρχίσει η διερεύνηση της υπόθεσης.
 
Το χρονικό της ανείπωτης τραγωδίας
Ο 23χρονος είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 24 Ιουνίου του 2018 στην περιοχή της Επισκοπής και έκτοτε πάλευε για να κρατηθεί στη ζωή.
 
Ο Ανδρέας είχε αρχικά διαγνωστεί με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολυτραυματισμό και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου του 2018.
 
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ στην Παλλώδια για νοσηλεία και αποκατάσταση, όμως στις 11 Φεβρουαρίου διακομίστηκε εκ νέου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, στις 12 Φεβρουαρίου.
 
Μετά την επέμβαση, ο 23χρονος νοσηλευόταν στο Νευροχειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου, όπου απεβίωσε τα ξημερώματα της 14ης Φεβρουαρίου. 
 
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 16/02 ώρα 13:00 στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πισσούρι. Έκκληση της οικογένειας είναι όπως, αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
 

Δειτε Επισης

Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας
Δημιουργείται λόμπι πίεσης για αποχαρακτηρισμό στη Συρία-Εξασφαλίστηκε υποστήριξη από δέκα κράτη
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Επικρίνει την Κυβέρνηση το ΑΚΕΛ-«Ξέφραγο αμπέλι για τους σφαγείς των λαών»
Ανακοινώθηκαν τα πρώτα «καλλιστεία» τεχνητής νοημοσύνης-H νικήτρια... κούκλα θα λάβει πάνω από 20.000
Ένα βήμα πριν την ήττα η Ουκρανία-Η δυσοίωνη πρόβλεψη και το κρίσιμο πακέτο βοήθειας των ΗΠΑ
Oι τρεις προτάσεις νόμου του ΔΗΣΥ για τα πρόστιμα από τις κάμερες-«Η Κυβέρνηση οφείλει να βελτιώσει την κατάσταση»
BINTEO: Συνελήφθη ο άντρας που απειλούσε να ανατιναχθεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι
Για μεταναστευτικό θα ενημερώσει η ΠτΒ τη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων ΕΕ
Ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας χαιρετίζει τις αναφορές των Συμπερασμάτων του ΕΣ στο Κυπριακό