Στο κελί για οκτώ μέρες οι δύο που καταδιώχθηκαν και συνελήφθησαν για ναρκωτικά στην Ανθούπολη

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής τους, οδηγήθηκαν σήμερα δύο πρόσωπα ηλικίας 35 και 22 χρόνων, τα οποία συνελήφθησαν χθες από μέλη της Αστυνομίας μετά τον εντοπισμό ποσότητας κάνναβης συνολικού βάρους 2 κιλών και 430 γραμμαρίων.

Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον των δύο υπόπτων διάταγμα κράτησης για χρονική περίοδο οκτώ ημερών για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Οι 35χρονος και 22χρονος συνελήφθησαν γύρω στις 1140 πριν το μεσημέρι χθες, όταν μετά από σχετική πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν σε δρόμο στην επαρχία Λευκωσίας και ανέκοψαν αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 35χρονος, με συνοδηγό τον 22χρονο και σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο τους, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 250 γραμμαρίων περίπου και το χρηματικό ποσό των 3150 ευρώ. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 22χρονου, εντοπίστηκε περαιτέρω ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 2 κιλών και 180 γραμμαρίων περίπου, το χρηματικό ποσό των 4700 ευρώ και άλλα τεκμήρια.

Στην κατοχή του 35χρονου οδηγού εντοπίστηκε ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο με βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμειγμένο με κάνναβη και το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ, ενώ στην κατοχή του 22χρονου συνοδηγού εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 5 γραμμαρίων περίπου, μία ζυγαριά ακριβείας και άλλα τεκμήρια.

Εναντίον των δύο υπόπτων διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος. (Το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο Τύπου Αρ. 1, είναι σχετικό).

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό