Ο ρόλος του τέταρτου στην φονική πυρκαγιά-Τον έκαψαν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα

Στο κελί για πέντε μέρες οδηγήθηκε ο τέταρτος ύποπτος για την υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς σε μπαράκι στην παλιά Λευκωσία, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο μιας γυναίκας 42 χρόνων από την Ουκρανία, η οποία ανασύρθηκε νεκρή μετά την κατάσβεση της φωτιάς..
 
Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν ενώπιον Δικαστηρίου, ο 21χρονος είχε καταθέσει μετά τη σύλληψη των άλλων τριών υπόπτων ότι είχε δώσει στον 28χρονο τη μοτοσικλέτα του, για να πάει βόλτα και την παρέλαβε την επόμενη μέρα από τον αδελφό του 28χρονου, αφού ο ίδιος απουσίαζε από την οικία του.
 
Τον έκαψαν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα
 
Από τις έρευνες της Αστυνομίας και την άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των άλλων τριών υπόπτων, διαφάνηκε ότι ο 21χρονος όχι μόνο γνώριζε ότι οι ύποπτοι θα διέπρατταν την εγκληματική ενέργεια στο μπαράκι, αλλά του ζητήθηκε να είναι ο οδηγός της μοτοσικλέτας, κάτι που αρνήθηκε.
 
Δεν αρνήθηκε όμως να δώσει τη μοτοσικλέτα του στον 28χρονο φίλο του ο οποίος οδήγησε τον εμπρηστή στο μπαράκι και γι’ αυτή του την πράξη έλαβε συνολικά τετρακόσια ευρώ.
 
Ανακρινόμενος ο 21χρονος παραδέχθηκε εμπλοκή στην υπόθεση και οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο διέταξε την κράτηση του για πέντε μέρες.
 
Όσον αφορά τους άλλους τρεις υπόπτους, πρόκειται για τον 45χρονο ιδιοκτήτη της μπυραρίας, τον 33χρονο Σύρο που ομολόγησε τον εμπρησμό καθώς και τον 28χρονο που φαίνεται να ήταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας που μετέφερε τον εμπρηστή στο σημείο.
 
Εναντίον και των τεσσάρων υπόπτων διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη φόνου, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, φόνο εκ προμελέτης, ανθρωποκτονία, διάρρηξη κτιρίου και εμπρησμού, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 30 του περασμένου Ιανουαρίου, στην Λευκωσία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε έφεση ενάντια στην Τρ. Κύπρου και την ΚΤΚ για αγορά αξιογράφων
Μικρό σκάφος βυθιζόταν στον κόλπο Λεμεσού-Ενεργοποιήθηκε το «Νέαρχος», διασώθηκαν δύο άτομα
Χειροπέδες σε 44χρονο για τον εμπρησμό 17 οχημάτων σε συνεργείο
Στο κελί για πέντε χρόνια 25χρονος για δύο ληστείες περιπτέρου στη Χλώρακα
Καταζητείσαι 42χρονος Σύρος για παράνομη είσοδο στην Κύπρο το... 2022
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 34χρονο που χτύπησε και βίασε την πρώην σύζυγο του
Ξεκρέμαστη η υπόθεση κατά Ουκρανού για ξέπλυμα-Από 40 κατηγορίες τελικά... μία αν δεν καταθέσει η Ουκρανή
Εννέα συλλήψεις σε πολυεθνική επιχείρηση της Europol για την 645 εκ. απάτη επενδύσεων JuicyFields
Στο μικροσκόπιο τα κινητά του δεσμοφύλακα για τα ναρκωτικά, ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς-Όσα λέχθηκαν στο Δικαστήριο
Νέες κυρώσεις ΗΠΑ κατά της Λευκορωσίας-Δύο εταιρείες όπλων στην Κύπρο