Πέμπτη 27 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ο ρόλος του τέταρτου στην φονική πυρκαγιά-Τον έκαψαν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα

  12/02/2019 11:35
Ο ρόλος του τέταρτου στην φονική πυρκαγιά-Τον έκαψαν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα

Ο ρόλος του τέταρτου στην φονική πυρκαγιά-Τον έκαψαν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα

  12/02/2019 11:35
Στο κελί για πέντε μέρες οδηγήθηκε ο τέταρτος ύποπτος για την υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς σε μπαράκι στην παλιά Λευκωσία, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο μιας γυναίκας 42 χρόνων από την Ουκρανία, η οποία ανασύρθηκε νεκρή μετά την κατάσβεση της φωτιάς..
 
Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν ενώπιον Δικαστηρίου, ο 21χρονος είχε καταθέσει μετά τη σύλληψη των άλλων τριών υπόπτων ότι είχε δώσει στον 28χρονο τη μοτοσικλέτα του, για να πάει βόλτα και την παρέλαβε την επόμενη μέρα από τον αδελφό του 28χρονου, αφού ο ίδιος απουσίαζε από την οικία του.
 
Τον έκαψαν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα
 
Από τις έρευνες της Αστυνομίας και την άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των άλλων τριών υπόπτων, διαφάνηκε ότι ο 21χρονος όχι μόνο γνώριζε ότι οι ύποπτοι θα διέπρατταν την εγκληματική ενέργεια στο μπαράκι, αλλά του ζητήθηκε να είναι ο οδηγός της μοτοσικλέτας, κάτι που αρνήθηκε.
 
Δεν αρνήθηκε όμως να δώσει τη μοτοσικλέτα του στον 28χρονο φίλο του ο οποίος οδήγησε τον εμπρηστή στο μπαράκι και γι’ αυτή του την πράξη έλαβε συνολικά τετρακόσια ευρώ.
 
Ανακρινόμενος ο 21χρονος παραδέχθηκε εμπλοκή στην υπόθεση και οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο διέταξε την κράτηση του για πέντε μέρες.
 
Όσον αφορά τους άλλους τρεις υπόπτους, πρόκειται για τον 45χρονο ιδιοκτήτη της μπυραρίας, τον 33χρονο Σύρο που ομολόγησε τον εμπρησμό καθώς και τον 28χρονο που φαίνεται να ήταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας που μετέφερε τον εμπρηστή στο σημείο.
 
Εναντίον και των τεσσάρων υπόπτων διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη φόνου, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, φόνο εκ προμελέτης, ανθρωποκτονία, διάρρηξη κτιρίου και εμπρησμού, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 30 του περασμένου Ιανουαρίου, στην Λευκωσία.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας