Δευτέρα 9 Δεκ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Αποσύρει την καταγγελία για ιατρική αμέλεια η οικογένεια της άτυχης Άντρης  

  12/02/2019 11:15
Αποσύρει την καταγγελία για ιατρική αμέλεια η οικογένεια της άτυχης Άντρης  

Αποσύρει την καταγγελία για ιατρική αμέλεια η οικογένεια της άτυχης Άντρης  

  12/02/2019 11:15
Αποσύρει την καταγγελία για ιατρική αμέλεια η οικογένεια της 36χρονης Άντρης Σαββίδου από τη Λεμεσό, η οποία υπέκυψε την 1η Φεβρουαρίου σε νοσοκομείο του Βερολίνου, όπου είχε μεταφερθεί για νοσηλεία μέσω του Υπουργείου Υγείας.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η οικογένεια της 36χρονης εξέφρασε την πρόθεση όπως αποσύρει την καταγγελία που είχε υποβάλει στην Αστυνομία Λεμεσού.
 
Την καταγγελία στην Αστυνομία είχε κάνει η μητέρα της άτυχης γυναίκας, η οποία μεταξύ άλλων κατήγγειλε πως η κόρη της είχε υποβληθεί τον περασμένο Νοέμβριο σε ιδιωτική κλινική σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης ινομυωμάτων. Δείγμα που λήφθηκε και στάλθηκε για βιοψία σε ιδιωτικό χημείο, ήταν αρνητικό σε κακοήθεια.
 
 
Η άτυχη Άντρη Σαββίδου, στη συνέχεια είχε επιστρέψει στο σπίτι της όπου ανάρρωνε, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της χειροτέρευε, έτσι την πρωτοχρονιά μετέβη στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.
 
Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν επιθετικό καρκίνο σε ζωτικά της όργανα και ακολούθως άρχισαν οι απαραίτητες εξετάσεις και θεραπείες, αρχικά στο κρατικό νοσηλευτήριο και στη συνέχεια στο ογκολογικό.
 
 Ωστόσο η κατάσταση της υγείας της δεν βελτιώθηκε και ακολούθως, μέσω του Υπουργείου Υγείας, διευθετήθηκε η μετάβαση της σε ειδικό νοσηλευτήριο στη Γερμανία. Η άτυχη Άντρη εισήχθη στο Νοσοκομείο του Βερολίνου με συμπτώματα πνευμονίας και σηψαιμίας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη μάχη με τη ζωή.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας