Σάββατο 4 Απρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Νέα καταγγελία για ιατρική αμέλεια-Όσα καταγγέλλει η χαροκαμένη μάνα

  11/02/2019 20:26
Νέα καταγγελία για ιατρική αμέλεια-Όσα καταγγέλλει η χαροκαμένη μάνα

Νέα καταγγελία για ιατρική αμέλεια-Όσα καταγγέλλει η χαροκαμένη μάνα

  11/02/2019 20:26
Ιατρική αμέλεια καταγγέλλει η οικογένεια της 36χρονης Άντρης Σαββίδου από τη Λεμεσό, η οποία υπέκυψε την 1η Φεβρουαρίου σε νοσοκομείο στο Βερολίνο, όπου είχε μεταφερθεί για νοσηλεία μέσω του Υπουργείου Υγείας.

Όπως αποκάλυψε το ΡΙΚ, την καταγγελία στην Αστυνομία έκανε η μητέρα της άτυχης γυναίκας, η οποία μεταξύ άλλων καταγγέλλει ότι η κόρη της είχε υποβληθεί τον περασμένο Νοέμβριο σε  ιδιωτική κλινική σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης ινομυωμάτων.  Δείγμα που λήφθηκε και στάλθηκε για βιοψία σε ιδιωτικό χημεί,ο ήταν αρνητικό σε κακοήθεια.

Η ασθενής επέστρεψε σπίτι της όπου ανάρρωνε, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της χειροτέρευε, έτσι την πρωτοχρονιά μετέβη στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν επιθετικό καρκίνο σε ζωτικά της όργανα και ακολούθως άρχισαν οι απαραίτητες εξετάσεις και θεραπείες, αρχικά στο κρατικό νοσηλευτήριο και στη συνέχεια στο ογκολογικό. 
 
Ωστόσο η κατάσταση της υγείας της δεν βελτιώθηκε και ακολούθως, μέσω του Υπουργείου Υγείας, διευθετήθηκε η μετάβαση της σε ειδικό νοσηλευτήριο στη Γερμανία.
 
Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, στο νοσοκομείο του Βερολίνου η 36χρονη εισήχθη με συμπτώματα πνευμονίας και σηψαιμίας. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η νεαρή έχασε τη μάχη για τη ζωή.
 
Η καταγγελία της οικογένειας της άτυχης γυναίκας, η οποία έγινε πριν από δύο μέρες στα γραφεία του ΤΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες στρέφεται εναντίον όλων όσων ενεπλάκησαν στη νοσηλεία της στην Κύπρο, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.
 
Οι ανακριτές έχουν αρχίσει ήδη τη διερεύνηση της υπόθεσης.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας