Ακούγονται τα γεγονότα και αγορεύει για μετριασμό της ποινής του ο απαγωγέας

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας-Αμμοχώστου, οδηγείται εκ νέου ο Γιώργος Νικολάου, άλλως Τζιωρτζ, 35 χρόνων, από τη Λάρνακα, ο οποίος παραδέχθηκε στις 16 Ιανουαρίου, ότι κατόπιν της απαγωγής δύο μαθητών από δημοτικό σχολείο της Λάρνακας τον περασμένο Σεπτέμβριο, προχώρησε και στη νάρκωση τους.
 
Ο 35χρονος παρότι αρχικά είχε παραδεχθεί μόνο τις κατηγορίες που αφορούσαν την απαγωγή τον μαθητών, στην προηγούμενη δικάσιμο εξέφρασε μέσω του δικηγόρου του, την επιθυμία να παραδεχθεί και τις κατηγορίες που αφορούν περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης, για τον κάθε ένα από τους μαθητές.
 
Το Δικαστήριο μετά την παραδοχή του κατηγορουμένου σε όλες πλέον τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, έχει ορίσει τη σημερινή μέρα ως ημερομηνία όπου η Κατηγορούσα Αρχή θα παρουσιάσει έκθεση γεγονότων, ενώ έχει ετοιμαστεί ταυτόχρονα και έκθεση του Γραφείου Ευημερίας για τον κατηγορούμενο μετά από αίτημα του δικηγόρου του.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος στις 25/9/2018 στο Δημοτικό σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα απήγαγε μαθητή, δηλαδή με απατηλά μέσα, παριστάνοντας ψευδώς τον εαυτό του ως δάσκαλο, παρακίνησε τον ανήλικο να φύγει από το σχολείο του με σκοπό να προκαλέσει τον κρυφό και άδικο περιορισμό του.
 
Το πρωί της 25ης Σεπτεμβρίου ο ύποπτος φέρεται να απήγαγε τους δύο μαθητές από την αυλή του σχολείου τους, στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.
 
Μόλις έγινε αντιληπτή η απαγωγή, η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη και των μαθητών.
 
Αργότερα την ίδια μέρα, ο ύποπτος και τα παιδιά εντοπίστηκαν, ύστερα από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία από Παρατηρητές της Γειτονιάς, στο διαμέρισμα του, που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το Δημοτικό Σχολείο.

Δειτε Επισης

Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική για φωτιές σε υποστατικά και υποδομές λόγω των λαμπρατζιών
Κεραυνός προκάλεσε φωτιά στο Δάσος Πάφου
Για οργανωμένη επίθεση κάνει λόγο η Αστυνομία-«Προκλήθηκε από την έντονη παρουσία μας και τις συλλήψεις»
Προειδοποιεί για απάτη με παραπλανητικά μηνύματα SMS η Cyta
Δύο συλλήψεις για τη διάρρηξη υποσταθμού της ΑΗΚ στην επαρχία Αμμοχώστου
Στο νοσοκομείο 16χρονος μετά από τροχαίο στην Πάφο-Επέβαινε σε όχημα με οδηγό 15χρονο
Έντονη βροχόπτωση και χαλάζι στον αυτοκινητόδρομο
Επίθεση 70 ατόμων εναντίον οικίας 73χρονου στη Λάρνακα-Έβαλαν φωτιά στην αυλή, έσπασαν τζάμια
Μολότοφ, πέτρες και φωτιές από περίπου 100 κουκουλοφόρους στη Λεμεσό-Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς (pic)
ΒΙΝΤΕΟ: Εκρηκτικό το βράδυ της Ανάστασης στη Λεμεσό-Έκαψαν περιπολικό, έβαλαν φωτιά σε σχολείο