Δεν ήταν άλλη μια εγκληματική ενέργεια ρουτίνας… Ένα θύμα στη μέση ενός λογαριασμού

Τραγικό ήταν το αποτέλεσμα της χθεσινής εγκληματικής ενέργειας σε μπυραρία που βρίσκεται στο ισόγειο τριώροφης πολυκατοικίας στην οδό Κωστάκη Παντελίδη στη Λευκωσία, αφού δεν επρόκειτο για άλλο ένα εμπρησμό ή μία βομβιστική επίθεση «ρουτίνας», με απολογισμό μόνο υλικές ζημιές.
 
Πρόκειται για μία εγκληματική ενέργεια που σκότωσε γυναίκα που διέμενε σε διαμέρισμα πάνω από την μπυραρία, η οποία δεν πρόλαβε να εξέλθει από το φλεγόμενο κτήριο, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της πιθανόν από αναθυμιάσεις και να βρει τραγικό θάνατο. Μια γυναίκα που έφθασε τα Χριστούγεννα στην Κύπρο για ένα καλύτερο αύριο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το παιχνίδι της μοίρας… Ήρθε πρόσφατα στην Κύπρο η γυναίκα που ανασύρθηκε νεκρή

Μετά από σχετική μαρτυρία που έφθασε ενώπιον των Αρχών ότι μετά την πυρκαγιά και την έκρηξη που σημειώθηκε στο μπαράκι από διαρροή υγραερίου, γύρω στις 02:50, θεάθηκε να εγκαταλείπει το σημείο νεαρός, οι ανακριτές άρχισαν την αξιολόγηση στοιχείων, έπειτα από τα οποία οδηγήθηκαν στα ίχνη 32χρονου από τη Συρία.

Η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του Imprachim Chalil και έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του, ενώ την ίδια ώρα δόθηκαν οδηγίες για αυξημένους ελέγχους στα σημεία εισόδου και εξόδου της χώρας.

O καταζητούμενος περιγράφεται ως ύψους 1,65μ. κανονικής σωματικής διάπλασης με μαύρα κοντά μαλλιά. 

Ο 32χρονος φέρεται ως το πρόσωπο που πιθανόν να κρύβεται πίσω από την εγκληματική ενέργεια, ωστόσο στόχος του ήταν να κάνει στάχτη το συγκεκριμένο μπαράκι και όχι να σκοτώσει το θύμα.
 
Λαμβάνοντας όμως υπόψιν ότι μετά την εγκληματική επίθεση υπάρχει μία νεκρή, η Αστυνομία διερευνά το σοβαρότερο αδίκημα του ποινικού κώδικα, αυτό του φόνου εκ προμελέτης καθώς και ανθρωποκτονία και εμπρησμό. Ωστόσο στη συνέχεια αφότου διαπιστωθεί ότι επρόκειτο για φόνο εξ αμελείας, τότε ο οποιοσδήποτε κατηγορούμενος για την εν λόγω φονική πυρκαγιά, θα είναι αντιμέτωπος με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας το οποίο επίσης επισύρει ποινή ισόβιας κάθειρξης.    
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εκ προμελέτης η φονική πυρκαγιά στο μπαράκι-Ο βασικός ύποπτος και ο στόχος
 
Οι ανακριτές της υπόθεσης ψάχνουν κλειστά κυκλώματα της περιοχής που πιθανόν να ρίξουν φως στην υπόθεση, ενώ σε κατάθεση του ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας που φαίνεται να ήταν ο στόχος, ανέφερε ότι δεν έχει διαφορές με κανένα.

Εν τω μεταξύ αναμένεται να διενεργηθεί και η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης γυναίκας που ανασύρθηκε νεκρή, έπειτα από την οποία θα εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της. 
 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»