Εκ προμελέτης η φονική πυρκαγιά στο μπαράκι-Ο βασικός ύποπτος και ο στόχος

Ραγδαίες είναι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση πυρκαγιάς και έκρηξης που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε μπαράκι στο κέντρο της Λευκωσίας, που κόστισαν τη ζωή σε μία γυναίκα που βρισκόταν στο διαμέρισμα της.
 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι η διαρροή του υγραερίου δεν ήταν τυχαία και πιθανόν να επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια.
 
Ενώπιον των αρχών έφθασαν πληροφορίες ότι κατά τον επίδικο χρόνο θεάθηκε να εγκαταλείπει τη σκηνή ένας νεαρός.
 
Ως εκ τούτου, η Αστυνομία άρχισε να ψάχνει κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης και να λαμβάνει μαρτυρίες.
 
Μετά από αξιολόγηση όλων των στοιχείων οι ανακριτές έφθασαν στα ίχνη του 32χρονου που φαίνεται να ήταν το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από την εγκληματική ενέργεια.
Όπως εκτιμάται, σκοπός του υπόπτου ήταν να κάνει στάχτη το συγκεκριμένο μπαράκι και όχι να σκοτώσει το θύμα το οποίο φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις της από τις αναθυμιάσεις και να μην πρόλαβε να εξέλθει από το διαμέρισμα της.
 
Ωστόσο λαμβάνοντας υπόψιν ότι μετά την εγκληματική επίθεση υπάρχει μία νεκρή, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και ανθρωποκτονία.
Η περιγραφή του καταζητούμενου
 
Για την πυρκαγιά καθώς και για την έκρηξη στο μπαράκι καταζητείται ένας 32χρονος από τη Συρία, το όνομα και την φωτογραφία του οποίου έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.
 
Πρόκειται για τον IMPRACHIM CHALIL, ο οποίος περιγράφεται ως ύψους 1,65μ. κανονικής σωματικής διάπλασης με μαύρα κοντά μαλλιά. 

Η Αστυνομία κάνει έκκληση όπως οποιοσδήποτε γνωρίζει ότιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στα τηλ. 22-802222, 22-802231 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 
 
Όσον αφορά τα επί σκηνής αίτια της πυρκαγιάς όπως είχε αναφέρει προηγουμένως ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής στον REPORTER την οφείλονται σε διαρροή υγραερίου.
 
Ήρθε για ένα καλύτερο αύριο αλλά…
 
Η άτυχη γυναίκα που έχασε τη ζωή της έφθασε στην Κύπρο από την Ουκρανία και έπιασε δουλειά στο μπαρ πριν από περίπου ενάμιση μήνα.
 
Η γυναίκα έψαχνε ένα καλύτερο αύριο, όμως η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι και έχασε τη ζωή της μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στο μπαράκι και επεκτάθηκε μέσω του φωταγωγού στην τριώροφη πολυκατοικία όπου διέμενε.
 
Τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας αναμένεται να διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού η οποία θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 20χρονο-Εντόπισαν στο διαμέρισμα του ναρκωτικά και εκρηκτικές ύλες
Χάθηκαν τα ίχνη 30χρονου στη Λάρνακα-Ζητά τη βοήθεια των πολιτών η Αστυνομία
Παγκύπρια εκδήλωση διαμαρτυρίας για τον Θανάση-«Η δικαιοσύνη δεν παζαρεύεται»
Πρόεδρος για υπόθεση Θανάση: «Μας ενδιαφέρει να λάμψει η αλήθεια»
Βλέπουν κενά στην πρόταση Παναγιώτου για τους παράνομους οι εργολάβοι-«Δεν φέρουμε ευθύνη»
Έριξαν τις τιμές τους τα «Ζ» λόγω μειωμένης ζήτησης, προσφέρονται από 25 ευρώ ημερησίως
Η απόσταση της πολιτικής από τους νέους, ο παράλληλος κόσμος και η αναμενόμενη αντίδραση
Αναμένουν διευκρινίσεις οι διανομείς για την πρόταση από Υπ. Εργασίας-Μισθός, εξοπλισμός και ασφάλεια
Νέα στοιχεία για τον Τσιντούλα, «έδρασε μόνος του»-Με λουλούδια έξω από το νοσοκομείο οι υποστηρικτές του Φίτσο
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική