Κλειστοί παραμένουν δρόμοι στην Πάφο λόγω υπερχειλίσεων

Κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι Κελοκεδάρων – Αμαργέτης – Νατάς και Σαλαμιού – Γαλαταριάς, καθώς και ο δρόμος στο γεφύρι Τζιελεφού, από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα, στην Επαρχία Πάφου, η διέλευση του οποίου είναι επικίνδυνη, λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Ξερός τις προηγούμενες μέρες.

Στην επαρχία Λεμεσού συνεχίζονται οι εργασίες αντικατάστασης των αρμών διαστολής στη νότια γέφυρα του κόμβου Μέσα Γειτονιάς στον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η νότια γέφυρα (κατεύθυνση Λευκωσία - Πάφος) θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αντίθετη κατεύθυνση η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Σε ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, αναφέρει ότι κατά τις ώρες κυκλοφοριακής αιχμής (07:00 - 09:00 / 17:00 - 19:00), στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου, αναμένεται κυκλοφοριακή συμφόρηση, με καθυστερήσεις της τάξης των 15 - 40 λεπτών. Καλείται επίσης το κοινό όπως προγραμματίζει έγκαιρα τη διακίνηση του στον Παρακαμπτήριο δρόμο και όπως, εάν είναι δυνατό, χρησιμοποιεί εναλλακτικές διαδρομές για τις μετακινήσεις του.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο και ιδιαίτερα στις κύριες οδικές αρτηρίες, δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Στις κύριες οδούς των πόλεων, αναμένεται η συνήθης, πρωινή, πυκνή, τροχαία κίνηση.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της οδήγησης και να τηρούν πιστά τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
 
 

Δειτε Επισης

Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Το λάθος που κάνουμε όλοι-Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου
Πολιτικές αναταράξεις στην Ουγγαρία-Έρευνες κατά επικριτή του Όρμπαν λόγω υποψιών για χρηματοδότηση
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Υποψήφια στις ευρωεκλογές η Ιταλίδα ακτιβίστρια που κρατείται στην Ουγγαρία
Γιατί το Ιράν δεν έχει κανένα συμφέρον να διαρκέσει η κρίση με το Ισραήλ-Αναλυτές εξηγούν
Πολιτική αντιπαράθεση στα κατεχόμενα για Συμπεράσματα Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Ο Μισέλ απάντησε στον Τραμπ για την στήριξη στην Ουκρανία-«Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους»
Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ