«Η κόκα που βρήκατε εν δική μου»-Πήρε πάνω του τα 15 κιλά κοκαΐνης

Ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διαταγμάτων κράτησης οδηγήθηκαν οι δύο, 36 και 34 ετών, που συνελήφθησαν χθες βράδυ στη Λακατάμια με 15 κιλά ναρκωτικά, μετά από μεγάλη επιχείρηση της ΥΚΑΝ η οποία τους έστησε καρτέρι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έτσι έφθασε στα δεκαπέντε κιλά κοκαΐνης η ΥΚΑΝ στη Λακατάμια

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου, η επιχείρηση ξεκίνησε γύρω στις επτά το απόγευμα όταν μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση συγκεκριμένη οικία, κατόπιν πληροφοριών ότι θα μεταφέρονταν ναρκωτικά.
 
Σε κάποια στιγμή αντιλήφθηκαν ένα πρόσωπο ηλικίας 36 ετών να εισέρχεται στην οικία και μετά από πέντε λεπτά εξέρχεται κρατώντας μία τσάντα στρατιωτική. Αμέσως μέλη της Υπηρεσίας τον ανέκοψαν και εντόπισαν στην τσάντα 14 συσκευασίες που περιείχαν από ένα κιλό κοκαΐνη έκαστος.
 
Ακολούθως προχώρησαν για έλεγχο στην οικία όπου διαμένει ο 34χρονος ο οποίος είχε πετάξει άλλο ένα κιλό κοκαΐνης, ενώ ανέφερε στους αστυνομικούς «δεν ανοίγω την πόρτα, η κόκα που βρήκατε στον … εν δική μου. Τζιαί τούτη που επέταξα».
 
Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην οικία του, εντοπίστηκαν επίσης το χρηματικό ποσό των €2,010, επτά κινητά τηλέφωνα, ένα φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και άλλα αντικείμενα τα οποία παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια.
 
Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην οικία του 36χρονου, εντοπίστηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, μια εργοστασιακή κροτίδα, δύο ζυγαριές ακριβείας και άλλα αντικείμενα, τα οποία επίσης παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.
 
Οι έρευνες της ΥΚΑΝ όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο βρίσκονται στο αρχικό στάδιο αφού διεξάγονται εξετάσεις ούτως ώστε να διαφανεί που θα μετέφερνε τα ναρκωτικά ο ένας εκ των δύο που μόλις είχε παραλάβει, ενώ θα διερευνηθεί εάν πίσω από τον ύποπτο που «το πήρε πάνω του» κρύβεται άλλο πρόσωπο.
 
Οι δύο ύποπτοι τέθηκαν υπό οκταήμερη κράτηση.

Δειτε Επισης

Κατηγορήθηκαν γραπτώς τρία πρόσωπα για τη συμπλοκή στον Αστρομερίτη
Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για υποθέσεις ναρκωτικών
Έκρηξη οργής μετά την απόφαση για το Μάτι -Πώς τα 111 χρόνια έγιναν 5 και οι καταδικασθέντες είναι ελεύθεροι
Συνελήφθη 26χρονη εκπαιδευτικός για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου
Ο Μπάιντεν προτρέπει Κατάρ και Αίγυπτο να πιέσουν τη Χαμάς για ομήρους
Το zoom στις τοπικές εκλογές και η περιορισμένη συζήτηση των ευρωπαϊκών ζητημάτων
Υψηλές οι τιμές για το πασχαλινό τραπέζι, αλλά στα περσινά επίπεδα-Πόσα στοιχίζει το φαγοπότι για οκτώ άτομα
«Νομίζω ότι θα ξαναέβρω την ευτυχία μου»-Τα πρώτα λόγια του παππού μετά την αποφυλάκιση
Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ η Cyta για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000
Τέσσερις οι συλληφθέντες για «Δημητρούι» που προσφεύγουν στο Εφετείο-Οι βασικοί άξονες της έφεσης