Έρευνα σε οικία αστυνομικού για τον Μιχαήλ-Το τηλεφώνημα πριν το ραντεβού

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ που εκτελέστηκε το βράδυ της Κυριακής, ενώ το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη θέση του οδηγού ακινητοποιημένου αυτοκινήτου, σε χωράφι στην περιοχή Πολεμιδιών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν τους εκτελεστές του Μιχαήλ-Ξανά στον τόπο του εγκλήματος οι ανακριτές

Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από πρόσωπα από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του 44χρονου σε μια προσπάθεια να συλλεχθούν πληροφορίες που θα οδηγήσουν στα ίχνη του δολοφόνου.
 
Την ίδια ώρα, από ανάκριση περνούν πρόσωπα με τα οποία είχε ανοιχτούς λογαριασμούς το θύμα, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στις παράνομες δραστηριότητες του 44χρονου που είχαν να κάνουν με ναρκωτικά, αφού το θύμα είχε συλληφθεί το 2017 με ποσότητα κοκαΐνης.  
 
Επίσης σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εξασφαλίστηκαν εντάλματα έρευνας στις οικίες δύο προσώπων. Ο ένας εκ των δύο είναι αστυνομικός που βρίσκεται σε διαθεσιμότητα και γνώριζε το θύμα, ενώ η δεύτερη οικία ανήκει σε 49χρονο, γνωστό στις Αρχές. Στην οικία του Αστυνομικού δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε, ενώ στην οικία του 49χρονου βρέθηκαν 29 φυσίγγια.
 
Το τηλεφώνημα πριν το ραντεβού θανάτου
 
Ενώπιον της Αστυνομίας υπάρχουν μαρτυρίες ότι το θύμα ενώ βρισκόταν με φιλικά του πρόσωπα σε καφενείο, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα, έπειτα από το οποίο έφυγε, λέγοντας τους ότι θα επέστρεφε.
 
Ως εκ τούτου, οι ανακριτές ζήτησαν διάταγμα άρσης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, ούτως ώστε να εντοπιστεί το πρόσωπο που κάλεσε τον Μιχαήλ και εάν μετά από αυτό το τηλεφώνημα συνομίλησε με άλλα πρόσωπα.
 
Πάντως κατά τις έρευνες στη σκηνή, δεν εντοπίστηκε το κινητό τηλέφωνο του θύματος, ενώ στις τσέπες και στο όχημα του βρέθηκε το χρηματικό ποσό 4.400 ευρώ.
 
Όπως προκύπτει από τις έρευνες, ο εκτελεστής είχε συναντηθεί με τον 44χρονο μερικά μέτρα μακριά από το σημείο που βρέθηκε το όχημα του ακινητοποιημένο, δίπλα από ανεγειρόμενη κατοικία.
 
Κατά τις έρευνες στο δρόμο εντοπίστηκαν εξαρτήματα και κομμάτια του αυτοκινήτου, κάτι που οδήγησε τους ανακριτές στο συμπέρασμα ότι το θύμα καταδιώχθηκε από τον εκτελεστή και πυροβολήθηκε ενώ το όχημα του βρισκόταν εν κινήσει, ενώ στη συνέχεια κατέληξε στο χωράφι όπου εντοπίστηκε.
 
Λόγω της μεγάλης ακτίνας της σκηνής, καθώς το αυτοκίνητο φέρεται να διένυσε ακυβέρνητο μια απόσταση περίπου 200 μέτρων, χρειάστηκε να γίνει ηλεκτρονική αποτύπωση της σκηνής, μέσω του συστήματος GPS της τροχαίας.

Εν τω μεταξύ από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του διαφάνηκε ότι ο θάνατος του 44χρονου πατέρα τριών παιδιών, οφείλεται σε αιμορραγικό σοκ συνεπεία ρήξης ζωτικών οργάνων, που προκλήθηκαν από πυροβολισμό με κυνηγετικό όπλο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εξαφανισμένο το κινητό του Μιχαήλ, μεγάλο χρηματικό ποσό στην κατοχή του (pics)

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Παγκόσμιος συναγερμός-Προχώρησε σε αντίποινα το Ισραήλ, πύραυλοι έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν
Έσπασαν το φράγμα των 7.000 τα παράπονα για τους δρόμους-Αποπερατώθηκε ένα στα τέσσερα προβλήματα
Σιγή ασυρμάτου για τη διερεύνηση του θανάτου αλλοδαπού στη Λεμεσού-Περιμένει στοιχεία η Λοττίδου
Σπέρνει στην Ευρώπη για να θερίσει στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...
Παίρνει τις λιμουζίνες, δίνει μικρότερα ηλεκτρικά οχήματα στους αξιωματούχους η Κυβέρνηση-1.6 εκ. ευρώ το κόστος
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση