Ψάχνουν τους εκτελεστές του Μιχαήλ-Ξανά στον τόπο του εγκλήματος οι ανακριτές

Την άκρη του νήματος για να ξετυλίξει το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ στη Λεμεσό, ψάχνει η Αστυνομία η οποία με το πρώτο φως της ημέρας επανήρχισε τις έρευνες στη σκηνή όπου εντοπίστηκε νεκρός, στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών.
 
Αφού φαίνεται να κλειδώνει το σενάριο περί ραντεβού του θύματος με τον ή τους εκτελεστές, η Αστυνομία καλείται πλέον να λύσει το γρίφο ως προς το ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία, με τα κίνητρα να αποδίδονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φόντο τα ναρκωτικά.
Το θύμα γνωστό στην ΥΚΑΝ, καθώς είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο του 2017 έχοντας στην κατοχή του 11 νάιλον συσκευασίες, με το κάθε ένα να περιέχει 5,5 γραμμάρια κοκαΐνης.
 
Το χρονικό του εγκλήματος
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, το άγριο φονικό φαίνεται να διαπράχθηκε από το βράδυ της Κυριακής, παρά το γεγονός ότι το θύμα εντοπίστηκε από πολίτη νεκρό στο όχημα του το απόγευμα της Δευτέρας, σε χωράφι στα Κάτω Πολεμίδια.
 
Ενώπιον των Αρχών έφθασαν μαρτυρίες ότι χθες βράδυ ακούστηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή, ενώ το όχημα του θύματος θεάθηκε στο συγκεκριμένο σημείο από το πρωί.
Στις τάξεις της Αστυνομίας μετά τον εντοπισμό του 44χρονου σήμανε κόκκινος συναγερμός και αρκετά μέλη της δύναμης έφτασαν στο σημείο για έρευνες.
 
Ο 44χρονος βρέθηκε νεκρός στη θέση του οδηγού, ενώ από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το όχημα ήταν κτυπημένο, με αποτέλεσμα η σκηνή να αποκλειστεί σε μεγάλη έκταση.
 
Κατά τις έρευνες στο δρόμο εντοπίστηκαν εξαρτήματα και κομμάτια του αυτοκινήτου, κάτι που οδήγησε τους ανακριτές στο συμπέρασμα ότι το θύμα καταδιώχθηκε από τους δράστες ή το δράστη και πυροβολήθηκε ενώ το όχημα του βρισκόταν εν κινήσει.
 
Ωστόσο επί του παρόντος παραμένει άγνωστο για το πώς βρέθηκε στο σημείο ο Μιχαήλ. Εάν δηλαδή είχε ραντεβού με τον δράστη ή τους δράστες και μετά τον δολοφόνησαν, ή εάν του έστησαν καρτέρι θανάτου.
 
Τι έδειξε η αυτοψία
 
Στη σκηνή για αυτοψία κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, οι οποίοι εντόπισαν τρία τραύματα στο θύμα, από πυροβόλο όπλο, δύο εκ των οποίων τον έπληξαν στο στήθος και ένα στο λαιμό.
Οι ανακριτές της υπόθεσης άρχισαν την λήψη καταθέσεων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος, ενώ αναζητούν κάμερες ασφαλείας από την περιοχή που ενδεχομένως να ρίξουν φως στην υπόθεση. 
 
Όσον αφορά τη νεκροτομή επί της σορού του 44χρονου θα διενεργηθεί στις 11 το πρωί της Τρίτης από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλα Χαραλάμπους.
 
 

Δειτε Επισης

Κίνδυνος θάνατος οι δρόμοι σε αστικές περιοχές, γεμάτοι από λακκούβες-Μειώθηκαν τα θανατηφόρα λόγω καμερών
Χειροπέδες σε τέταρτο άτομο για τα ναρκωτικά στη Λευκωσία
Συνεχίζονται οι απάτες με τα email που παριστάνουν την Αστυνομία-Οι συστάσεις προς το κοινό
Μάχη για τη ζωή δίνει 26χρονος μοτοσικλετιστής-Συγκρούστηκε με όχημα
Έφοδος της Αστυνομίας σε οικία 23χρονου-Εντοπίστηκαν σχεδόν 2,000 κροτίδες
Χειροβομβίδα σε οικία επιχειρηματία και εμπρησμός σε όχημα στη Λάρνακα-Δύο χτυπήματα σε λίγες ώρες
ΒΙΝΤΕΟ: Ιερέας σκόρπισε τον τρόμο στη Λεμεσό-Έτρεχε στην πλατεία χωριού και προκάλεσε τροχαίο
Νέες έρευνες στα Περβόλια για «Δημητρούι»-Γεμιστήρας το τεκμήριο που εντοπίστηκε σε ανοιχτό χώρο
Έφτασαν στα κατεχόμενα και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές οι μετανάστες
Νέα άφιξη μεταναστών στον Κάτω Πύργο-Ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά