Το θύμα δέχθηκε αριθμό σφαιρών στο στήθος και το λαιμό από κοντινή απόσταση

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών φαίνεται να αποδίδονται τα κίνητρα της στυγερής δολοφονίας του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ στη Λεμεσό, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο όχημα του το απόγευμα, φέροντας τραύματα από πυροβόλο όπλο στο στήθος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Γκανγκστερική ενέδρα στη Λεμεσό-Το σενάριο της εκτέλεσης και οι πληροφορίες
 
Το θύμα, 44 ετών, και πατέρας τριών παιδιών είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα στο παρελθόν είχε συλληφθεί.
 
Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα η Αστυνομία έλαβε πληροφορία από γυναίκα για ακινητοποιημένο όχημα που βρισκόταν σε χωράφι στο δρόμο προς Άγιο Συλά, στα Κάτω Πολεμίδια.
Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας όπου εντόπισαν στη θέση του οδηγού τον 44χρονο Μιχαήλ, ο οποίος έφερε δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο στο στήθος καθώς και ένα στο λαιμό, γεγονός που οδήγησαν αμέσως τις Αρχές ότι επρόκειτο για δολοφονία.
 
Ως εκ τούτου, η σκηνή αποκλείστηκε σε μεγάλη ακτίνα και οι αρχές άρχισαν έρευνες, ενώ μεταξύ άλλων, έχουν βρεθεί τεκμήρια-κομμάτια του αυτοκινήτου βορειότερα από το σημείο όπου εντοπίστηκε το όχημα.
 
Την ίδια ώρα άρχισε και η συλλογή πληροφοριών από την Αστυνομία σε μια προσπάθεια να ριχθεί φως στην υπόθεση.
 
Ενώπιον της Αστυνομίας έφθασαν πληροφορίες ότι το όχημα θεάθηκε στο σημείο από το πρωί, ενώ γύρω στις 10 χθες βράδυ γείτονες άκουσαν πυροβολισμούς, χωρίς ωστόσο να δώσουν σημασία, με τους ανακριτές να εκτιμούν ότι πιθανόν ο φόνος να διαπράχθηκε χθες βράδυ.
Εκ πρώτης όψεως, η Αστυνομία θεωρεί ότι πιθανόν το θύμα να είχε ραντεβού με κάποιο ή κάποια πρόσωπα τα οποία τον καταδίωξαν και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ. Ακολούθως το όχημα του ακινητοποιήθηκε κάτω από το δέντρο όπου και εντοπίστηκε.
 
Σε σκηνή για αυτοψία κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, όπου διαπιστώθηκε ότι εκ πρώτης όψεως το θύμα, φέρει τραύματα στο δεξιό μέρος του λαιμού και στο στήθος, τα οποία προκλήθηκαν από πυροβολισμό που δέχθηκε το θύμα από κοντινή απόσταση.
Οι ανακριτές της υπόθεσης άρχισαν την λήψη καταθέσεων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος, ενώ αναζητούν κάμερες ασφαλείας από την περιοχή που ενδεχομένως να ρίξουν φως στην υπόθεση.  
 
Όσον αφορά τη νεκροτομή επί της σορού του 44χρονου θα διενεργηθεί αύριο στις 11 το πρωί από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλα Χαραλάμπους.

Δειτε Επισης

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας απέρριψε αγωγή κατά της Δημοκρατίας σε υπόθεση κουρέματος
«Αλλοδαποί στις Κεντρικές ζητούν αναστολή ποινής και συμφωνούν με απέλαση αλλά απορρίπτονται οι αιτήσεις»
Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα για υπόθεση λαθρεμπορίου μεταναστών
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Συνελήφθη 49χρονος επιχειρηματίας για τη φωτιά στην Πάφο-Προκλήθηκε μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Παράπονα στην Eπ. Προστασίας για τη νομιμότητα λειτουργείας κλειστών κυκλωμάτων σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία
Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού
Ανακρίθηκε αριθμός ατόμων για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη
Πέντε νέες κάμερες σε λειτουργία στη Λεμεσό από τη Δευτέρα-Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου