Δευτέρα 24 Ιουν, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Θρίλερ δίχως τέλος με τη γυναίκα που αγνοείται για τρίτη ημέρα-Μυστήριο με το όχημα της

  12/01/2019 08:22
Θρίλερ δίχως τέλος με τη γυναίκα που αγνοείται για τρίτη ημέρα-Μυστήριο με το όχημα της

Θρίλερ δίχως τέλος με τη γυναίκα που αγνοείται για τρίτη ημέρα-Μυστήριο με το όχημα της

  12/01/2019 08:22

Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα το θρίλερ εξαφάνισης εξηνταεννιάχρονης γυναίκας από τη Γερμανία, μόνιμης κατοίκου Αργάκας, η οποία απουσιάζει από το βράδυ της Πέμπτης από την οικία της.

Χθες μετά από έρευνες της Αστυνομίας έγινε κατορθωτός ο εντοπισμός του οχήματος της κοντά στην παραλία Blue Lagoon στην Πάφο, χωρίς όμως να εντοπιστεί η ίδια.Το όχημα της φέρεται να είχε κολλήσει στις λάσπες και η 69χρονη να το εγκατέλειψε αφού προηγουμένως το κλείδωσε.

Οι έρευνες της Αστυνομίας,  επανήρχισαν σήμερα με την συμμετοχή μελών της πολιτικής άμυνας, της υπηρεσίας Θήρας, φίλων και συγγενών της οικογένειας.
 

Σύμφωνα με τους οικείους της η 69χρονη είχε φύγει από την οικία της για να μεταβεί σε περίπτερο, όμως έκτοτε δεν επέστρεψε με αποτέλεσμα οι οικείοι της να ενημερώσουν τις Αρχές.

Μέλη της Αστυνομίας συνεχίζουν την επιχείρηση εντοπισμού της χωρίς ωστόσο να προκύψει ότιδηποτε μέχρι στιγμής. Εντωμεταξύ σύμφωνα με την ενημέρωση των οικείων της στην Αστυνομία το τελευταίο διάστημα η γυναίκα αντιμετώπιζε πρόβλημα απώλειας μνήμης.

H ανακοίνωση της Αστυνομίας για την 69χρονη
Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό της Ελένης Πλακίδη, 69 ετών, η οποία ελλείπει από την οικία της στην Πόλη Χρυσοχούς, από το απόγευμα της Πέμπτης.
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, στο τηλέφωνο 26806280, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας