Πέμπτη 27 Ιουν, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Θρίλερ με την εξαφάνιση της γυναίκας στην Πάφο-Εντοπίστηκε το όχημα της

  11/01/2019 13:07
Θρίλερ με την εξαφάνιση της γυναίκας στην Πάφο-Εντοπίστηκε το όχημα της

Θρίλερ με την εξαφάνιση της γυναίκας στην Πάφο-Εντοπίστηκε το όχημα της

  11/01/2019 13:07
Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης μίας εξηνταεννιάχρονης γυναίκας από τη Γερμανία, μόνιμης κατοίκου Αργάκας, η οποία απουσιάζει από το βράδυ της Πέμπτης από την οικία της.
 
Λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι η αγωνία για τους οικείους της γυναίκας έχει κτυπήσει κόκκινο αφού εντοπίστηκε το όχημα της κοντά στην παραλία Blue Lagoon στην Πάφο, χωρίς όμως να εντοπιστεί η ίδια.
Η εξηνταεννιάχρονη είχε φύγει από την οικία της για να μεταβεί σε περίπτερο, όμως έκτοτε δεν επέστρεψε με αποτέλεσμα οι οικείοι της να ενημερώσουν τις Αρχές.
 
Αμέσως, μέλη της Αστυνομίας άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό της οι οποίες κράτησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα.
 
Η Αστυνομία για τον εντοπισμό της διεξήγαγε ολονύχτιες έρευνες χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.
Σύμφωνα πάντως με τους οικείους της το τελευταίο διάστημα η γυναίκα αντιμετώπιζε πρόβλημα απώλειας μνήμης.
 
H ανακοίνωση της Αστυνομίας για την 69χρονη

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό της Ελένης Πλακίδη, 69 ετών, η οποία ελλείπει από την οικία της στην Πόλη Χρυσοχούς, από χθες το απόγευμα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, στο τηλέφωνο 26806280, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας