Με την αντεξέταση επί των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων η συνέχεια στο διπλό φονικό

Με την αντεξέταση της Αστυφύλακα Χαριτίνης Χαρίτου, η οποία υπηρετεί στο Τμήμα Τεχνολογικής Ανάπτυξης του Αρχηγείου Αστυνομίας, συνεχίζεται ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, η εκδίκαση της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου, εντός της οικίας τους στο Στρόβολο τον περασμένο Απρίλιο. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι άγνωστες πτυχές του διπλού φονικού και όσα εκτυλίχθηκαν πριν και μετά το έγκλημα
 
Η κ. Χαρίτου παρουσίασε στο Δικαστήριο τις εκθέσεις της από τις εξετάσεις των κινητών τηλεφώνων των θυμάτων, του ανήλικου γιου του ζεύγους και των κατηγορουμένων, ενώ μετά την αντεξέταση της από την υπεράσπιση, η Κατηγορούσα Αρχή αναμένεται να παρουσιάσει και νέους μάρτυρες κατηγορίας.
 
Κατά την προηγούμενη δικάσιμο, κατάθεσε ο Αστυφύλακας Πανίκος Μοδέστου, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο Λοΐζος Τζιωνής, κατά την υπόδειξη σκηνών στο υπνοδωμάτιο των θυμάτων, γονάτισε και κτύπησε με το χέρι του το πάτωμα, λέγοντας επί λέξη «πάλεψε σαν άντρας».
 
Κατά την κύρια εξέταση του ως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση, ο κ. Μοδέστου ανέφερε ότι κατά την υπόδειξη σκηνών από τον Τζιωνή στην οικία στην Αγλαντζιά, ο κατηγορούμενος αφαίρεσε τα παπούτσια που φορούσε εκείνη την στιγμή και τα τοποθέτησε στο σημείο που τα είχε τοποθετήσει κατά το επίδικο βράδυ. 
 
Είπε, επίσης, ότι κατά την υπόδειξη σκηνών, ο Τζιωνής ήταν φιλικός, ήρεμος, πρόθυμος και συνεργάσιμος, κάτι που φαίνεται και από την ενέργεια του, όπως είπε, να αφαιρέσει από μόνος του τα παπούτσια του και να τα τοποθετήσει στο συγκεκριμένο σημείο στην οικία στην Αγλαντζιά.
 
Ο κ. Μοδέστου κατέθεσε ακόμη ότι κατά την υπόδειξη σκηνών από τον κατηγορούμενο στην οικία των θυμάτων και συγκεκριμένα στο υπνοδωμάτιο τους, ο Τζιωνής, λίγο πριν την αποχώρηση από το δωμάτιο, γονάτισε και κτύπησε με τα δάκτυλα του το πάτωμα, κατά τρόπο που χτυπούμε μια πόρτα για να μας ανοίξουν, όπως διευκρίνισε, λέγοντας αυτολεξεί «πάλεψε σαν άντρας».
 
Κατά την αντεξέταση του, ο συνήγορος υπεράσπισης του Τζιωνή, Αντρέας Αναστασίου, υπέβαλε στον μάρτυρα ότι δεν υπάρχει τέτοια φωτογραφία ούτε έχει καταγραφεί αυτό το περιστατικό πουθενά γιατί ουδέποτε ο πελάτης του προέβη σε μια τέτοια ενέργεια.
 
«Ουδέποτε ο κατηγορούμενος είπε ‘πάλεψε σαν άντρας’ γι΄αυτό και δεν υπάρχουν φωτογραφίες να τον δείχνουν γονατιστό…», υπέβαλε περαιτέρω στον μάρτυρα, ενώ ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Μοδέστου είπε ότι δεν θυμάται να πει με ποιο χέρι κτύπησε το πάτωμα ο Τζιωνής.
 
Επίσης κατά την προηγούμενη δικάσιμο κατατέθηκαν ως παραδεκτά γεγονότα, μεταξύ άλλων, τα αποτελέσματα των δακτυλοσκοπικών εξετάσεων τεκμηρίων της υπόθεσης, σε ένα εκ των οποίων εντοπίστηκε το δακτυλικό αποτύπωμα του Λοΐζου Τζιωνή.

Δειτε Επισης

Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί