Στις πέντε οι συλλήψεις για το κύκλωμα πορνείας στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε άλλες δύο γυναίκες, για κύκλωμα πορνείας που εξαρθρώθηκε την προηγούμενη Τετάρτη το βράδυ στη Λεμεσό, φόρεσε η Αστυνομία.
 
Συγκεκριμένα, πρόκειται για μα 30χρονη από τη Ρουμανία καθώς και μια 50χρονη από την Ουκρανία, εναντίον των οποίων προέκυψε μαρτυρία.
 
Για την ίδια υπόθεση υπό κράτηση βρίσκονται άλλα τρία πρόσωπα. Πρόκειται για 52χρονο και 60χρονο από την Ελλάδα καθώς και μια 36χρονη από τη Μολδαβία οι οποίοι συνελήφθησαν κατά την επιχείρηση της προηγούμενης Τετάρτης.
 
Κατά την επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, του Γραφείου Καταπολέμησης και Εμπορίας Προσώπων και του ειδικού κλάδου Aρχηγείου Αστυνομίας στη Λεμεσό, ερευνήθηκαν συνολικά δεκατέσσερα υποστατικά.

Από τις έρευνες παραλήφθηκαν, μεταξύ άλλων, ως τεκμήρια, χρηματικό ποσό 1,640 ευρώ, μεγάλος αριθμός προφυλακτικών και κινητών τηλεφώνων, τέσσερα γραμμάρια κάνναβης και πιστωτικές κάρτες.

Επίσης τέσσερις γυναίκες, οι οποίες είχαν κληθεί στα Γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, κρίθηκαν ως πιθανά θύματα εμπορίας προσώπων και μεταφέρθηκαν στο Αρχηγείο Αστυνομία, ενώ 31χρονη συνελήφθη για παράνομη παραμονή της στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το διάταγμα προσωποκράτησης των τριών υπόπτων εκπνέει αύριο Παρασκευή και αναμένεται να οδηγηθούν εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου για ανανέωση του διατάγματος, ενώ ενώπιον Δικαστηρίου θα βρεθούν τόσο η 30χρονη από τη Ρουμανία όσο και η 50χρονη από την Ουκρανία που συνελήφθησαν σήμερα Πέμπτη.
 
Διαβάστε επίσης:

 

Δειτε Επισης

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Δύο καραμπόλες στο ίδιο σημείο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα προκάλεσε προβλήματα σε πασσάλους της ΑΗΚ και σε λάστιχα άρδευσης
Δεν σταματούν οι βομβιστικές επιθέσεις, έκρηξη σε γκαράζ οικίας στη Λακατάμια-Ζημιές σε ένα όχημα
Αναχώρησαν προς το άγνωστο οι πέντε βάρκες που ανακόπηκαν από τις κυπριακές Αρχές στα σύνορα του Λιβάνου
Ψάχνει τα ίχνη 18χρονου που εξαφανίστηκε στη Λευκωσία η Αστυνομία (pic)
Οι πληροφοριοδότες πίσω από τις συλλήψεις για εμπρησμούς, τα στοιχεία ενώπιον των Αρχών και το modus operandi