Καταγγελία για πλαστή επιστολή της εταιρείας Ζήνων σε υπουργό Μεταφορών και ΠτΔ

Καταγγελία στο ΤΑΕ για πλαστογραφία υπογραφών, σε επιστολή στης εταιρείας ΖΗΝΩΝ, η οποία στάλθηκε σε Υπουργό και Πρόεδρο της Δημοκρατίας.  
 
Το πρωί ο Πρόεδρος του ΔΣ της Εταιρείας Λεωφορείων Ζήνων Λάρνακας, Λουκάς Λουκά, μετέβη στο ΤΑΕ Λάρνακας και προέβη σε καταγγελία σχετικά με υπόνοιες που του εγέρθηκαν για την πιστότητα τριών υπογραφών μετόχων της εταιρείας, οι οποίες εμφανίζονται σε επιστολή η οποία στάλθηκε στην  Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Βασιλική Αναστασιάδου και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Η επιστολή, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα Λουκά Λουκά, αφορούσε στο αίτημα μελών του ΔΣ να επανεξεταστεί από το Υπουργείο Μεταφορών, το ποσό που εμβάζεται από το Υπουργείο προς τη Ζήνων. Η επιστολή που ήδη στάλθηκε στην αρμόδια Υπουργό και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, υπογράφεται από αριθμό μετόχων της Ζήνων. Ο Πρόεδρος της Εταιρείας Λουκάς Λουκά, όπως ο ίδιος ανέφερε στο ΚΥΠΕ, υποψιάστηκε ότι οι υπογραφές είχαν πλαστογραφηθεί κι άρχισε ο ίδιος έρευνα, επικοινωνώντας με τρεις μετόχους των οποίων οι υπογραφές εμφανίζονται στην επιστολή, ζητώντας να μάθει κατά πόσον είχαν όντως υπογράψει την επίμαχη επιστολή. Σύμφωνα με τον κύριο Λουκά, οι τρεις μέτοχοι δήλωσαν άγνοια και είπαν ότι «Ποτέ δεν είχαν υπογράψει στη συγκεκριμένη επιστολή».

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της Εταιρείας Λεωφορείων Ζήνων Λάρνακας Λουκάς Λουκά, μετέβη στις 11πμ στο ΤΑΕ Λάρνακας όπου κατήγγειλε τη διάπραξη πλαστογραφίας κατά ομάδας μετόχων, που σύμφωνα με τον ίδιο έγινε με στόχο να σπιλώσουν το όνομα του. Ο κύριος Λουκά ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι «οι άνθρωποι αυτοί έχουν διαστρεβλώσει την απόφαση, έχουν ρίξει ευθύνες πάνω στον Πρόεδρο ότι μόνος του ο Πρόεδρος έχει κάνει διαπραγματεύσεις με το Υπουργείο και θέλουν να σπιλώσουν το όνομα του Προέδρου, αλλά δε θα τα καταφέρουν». Στην επίμαχη επιστολή, σύμφωνα με τον κύριο Λουκά, αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος της εταιρείας Ζήνων μόνος του είχε κάνει συμφωνία με το Υπουργείο Μεταφορών.

Σύμφωνα με Αστυνομικό εκπρόσωπο που επιβεβαίωσε την ύπαρξη της καταγγελίας, το ΤΑΕ Λάρνακας έχει αρχίσει ήδη τη διερεύνηση της υπόθεσης και θα λάβει αριθμό καταθέσεων. Δεν αποκλείεται μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ,  να κληθεί και γραφολόγος για να γνωματεύσει τον γνήσιο ή όχι των υπογραφών.

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα για αναστολή ποινής στον 82χρονο-Διαφώνησε ο πρόεδρος του Εφετείου
Ένοχος ο αστυνομικός για το θάνατο του 22χρονου Ιάσονα-Του επιβλήθηκε ποινή τριών ετών
Η πρώτη αντίδραση Οδυσσέα στο αίτημα για παύση-«Από σήμερα θα μιλούν οι μάρτυρες, τα στοιχεία και τα έγγραφα»
Καταχωρείται στις 12 το μεσημέρι η αίτηση για παύση Οδυσσέα-Θέλει να δικαστεί η ουσία η πλευρά του Ελεγκτή
Στήριξη Οικολόγων σε Γενικό Ελεγκτή-«Τα κόμματα κάνουν συνειδητά πλάτες στο βαθύ κράτος»
Δύσκολη εξίσωση η απόδειξη ανάρμοστης συμπεριφοράς-«Δεν ορίζεται από το Σύνταγμα, πολύ ψηλός ο πήχης»
Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ, κατακεραυνώνει Σιζόπουλο ο Βαρνάβα-«Μετέτρεψαν το κόμμα σε μικρομάγαζό τους»
Αναμένουν να δουν στην πράξη την εργοδότηση αλλοδαπών οι επιχειρήσεις-«Μύθος» για φθηνή λύση
«Βεντέτα» πίσω από τη ρατσιστική συμπεριφορά και τις ύβρεις στο Tik Tok-Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 62χρονος
Τι προνοεί το Σύνταγμα για παύση κρατικού αξιωματούχου και η απόφαση Τρύφωνος που θα βρεθεί στο επίκεντρο