Στα χαρακώματα τέσσερα αδέλφια για το πατρικό τους στη Λεμεσό-Συγκρούονται στα Δικαστήρια

Το πατρικό σπίτι τεσσάρων αδελφιών έγινε το σημείο για να φτάσουν στα Δικαστήρια με τους δύο, έναν 55χρονο και την 58χρονη αδελφή του να είναι κατηγορούμενοι για παρακοή δικαστικού διατάγματος και της άλλες δύο αδελφές τους να είναι στη θέση των παραπονούμενων.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», όλα ξεκίνησαν το 2010, όταν ο πατέρας των τεσσάρων αδελφιών έφυγε από τη ζωή και οι δύο κατηγορούμενοι διέμεναν στην οικία του στη Λεμεσό ελέω οικονομικών προβλημάτων και προβλημάτων υγείας.
 
Τότε οι δύο παραπονούμενες, με πολιτική αγωγή που κατέθεσαν απαίτησαν την έξωση του αδελφού τους από την οικία, όπως και την καταβολή περίπου 24 χιλιάδων ευρώ για ενοίκια από την 58χρονη για χρήση της οικίας μετά το θάνατο του πατέρα τους.
 
Επτά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα στις 29 Μαρτίου 2017, εξεδόθη διάταγμα που απαγόρευε στην κατηγορούμενη να εμποδίζει τις αδελφές της να εισέρχονται στο σπίτι καθώς και στον 55χρονο να διαμένει σε αυτό.
 
Περί τα τέλη Ιουνίου του ίδιου έτους, μια από τις δύο αδελφές-παραπονούμενη για την υπόθεση- μετέβη στο σπίτι με το γιο της, μια επιδότρια και δύο δικηγόρους, όμως βρήκε το κάγκελο της πόρτας κλειδωμένο.
 
Όταν άρχισαν να φωνάζουν, ο 55χρονος απάντησε ότι έπρεπε να μιλήσει με τον δικηγόρο του και τους απείλησε ότι θα καλούσε την Αστυνομία. Μετά από αυτή την εξέλιξη οι δύο παραπονούμενες κίνησαν ποινική αγωγή για παρακοή διατάγματος.
 
Στην κατάθεση του ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι δεν άνοιξε γιατί αισθάνθηκε φόβο και αν η αδελφή του ήταν μόνη της εκείνη τη μέρα θα άνοιγε το κάγκελο για να εισέλθει στην οικία.
 
Πάντως η απόφαση για την ποινή των δύο αδελφιών θα ανακοινωθεί στις 18 Ιανουαρίου, όμως σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα οι κατηγορούμενοι δεν μπορούν να εργαστούν λόγω μειωμένης αντίληψης και λαμβάνουν βοήθεια από την εκκλησία για τη διαβίωση τους.
 
Διαβάστε επίσης:

 

 

Δειτε Επισης

Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί