Οδικά έργα πραγματοποιούνται τη Δευτέρα στον αυτοκινητόδρομο παρά το Αβδελλερό

Οδικά έργα θα πραγματοποιούνται σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από το Παραλίμνι προς το Αεροδρόμιο Λάρνακας, τη Δευτέρα, σύμφωνα με το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ πρόκειται για εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης κατεστραμμένου ασφαλτικού οδοστρώματος οι οποίες θα εκτελεστούν μεταξύ 0900 και 1500, τη Δευτέρα, 700 μέτρα περίπου πριν την έξοδο προς Αβδελλερό με κατεύθυνση προς το Αεροδρόμιο Λάρνακας.

«Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει η μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας», αναφέρεται.

Προστίθεται επίσης ότι θα εκτελούνται εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης ρωγμών ασφαλτικού οδοστρώματος μεταξύ 11 και 21 Δεκεμβρίου, μεταξύ των ωρών 0900 – 1500 σε τμήματα του δρόμου Κοφίνου – Λάρνακας.

«Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 200 μ. και για συνολικό μήκος 1 χλμ., με κατεύθυνση προς Λάρνακα, μετά την έξοδο προς Κλαυδιά μέχρι τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας», αναφέρεται.

«Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy

Δειτε Επισης

Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος