Τρίτη 2 Ιουν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πνίγηκαν Παραλίμνι και Αγία Νάπα- Αδιάβατοι και πλημμυρισμένοι δρόμοι(pics)

  05/12/2018 08:21
Πνίγηκαν Παραλίμνι και Αγία Νάπα- Αδιάβατοι και πλημμυρισμένοι δρόμοι(pics)

Πνίγηκαν Παραλίμνι και Αγία Νάπα- Αδιάβατοι και πλημμυρισμένοι δρόμοι(pics)

  05/12/2018 08:21

Στη σκιά των προβλημάτων που προκάλεσε η σφοδρή βροχόπτωση του τελευταίου 48ωρού ζει και σήμερα η Κύπρος, παρά το γεγονός τα έντονα καιρικά φαινόμενα δεν ήταν χθες το βράδυ της έντασης με την οποία κτύπησαν το νησί μας το βράδυ της Δευτέρας.
 
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην επαρχία Αμμοχώστου, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στον Πρωταρά, είναι αδιάβατοι ή επικίνδυνοι.
 
Επίσης, πλημμυρισμένοι δρόμοι υπάρχουν εντός Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, έκλεισε ο κυκλικός κόμβος του Κάππαρη και ο δρόμος με κατεύθυνση τον Πρωταρά, ενώ στο Παραλίμνι υπερχείλισαν μικρά ποτάμια και οχήματα καλύφθηκαν από το νερό.
 
Καταβάλλονται προσπάθειες, τόσο από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όσο και από τις τοπικές αρχές για αποκατάστασή τους. 

Παραλίμνι1
Παραλίμνι 2
Παραλίμνι 3
Παραλίμνι 4
Παραλίμνι 5
Παραλίμνι 6

Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να μην χρησιμοποιούν το πιο πάνω οδικό δίκτυο του Πρωταρά μέχρι τον καθαρισμό των δρόμων και την ασφαλή αποκατάσταση της κυκλοφορίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ήσυχη η ψεσινή νύχτα, αλλά παραμένει επί ποδός η Πυροσβεστική Υπηρεσία 

Εξάλλου, λόγω βροχόπτωσης κατά τη διάρκεια της νύκτας, στους πιο κάτω δρόμους της επαρχίας Λεμεσού, υπάρχουν κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών. 
 
• Γεράσας-Καλού Χωριού
• Γεράσας-Λουβαρά
• Σαιττά-Καρβουνά
 
Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς, που θα διακινηθούν στο πιο πάνω οδικό δίκτυο, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας