Από τις συλλήψεις για τον Ροδοθέου, στην υπόθεση ναρκωτικών και το Αλεξούι

Χειροπέδες στον Αλέξη Μαυρομιχάλη πέρασε η Αστυνομία σχετικά με την υπόθεση εντοπισμού δύο κιλών κάνναβης και 700 γραμμαρίων κοκαΐνης σε διαμέρισμα στην Ανθούπολη, το οποίο συνδέεται με έναν εκ των τριών υπόπτων της απόπειρας φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου.
 

Η σύλληψη του Μαυρομιχάλη φαίνεται να προέκυψε, μετά από τις νέες καταθέσεις των δύο αδερφών που είναι ύποπτοι στην υπόθεση ναρκωτικών. Σημειώνεται πως ο ένας, πέραν από την υπόθεση ναρκωτικών, θεωρείται ύποπτος και για την υπόθεση απόπειρας φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου.
 
Όπως μετέδωσε χθες ο REPORTER κάποιοι εκ των υπόπτων που τελούν υπό κράτηση μίλησαν και ενέπλεξαν και άλλα άτομα στην υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται πέραν του Μαυρομιχάλη να προκύψουν και νέες συλλήψεις και για τις δύο υποθέσεις.
 
Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας είναι θέμα χρόνου να υπάρξει νέα σύλληψη για την υπόθεση απόπειρας φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου. 
 
Ωστόσο το Αλεξούι θεωρείται ύποπτος όπως αναφέρει η Αστυνομία, για την υπόθεση ναρκωτικών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έσπασαν στην ανάκριση, πιθανές νέες συλλήψεις για την απόπειρα φόνου κατά του Ροδοθέου
 
Η υπόθεση ναρκωτικών
 
Η υπόθεση εντοπισμού δύο κιλών κάνναβης και 700 γραμμάριών κοκαΐνης ήρθε στο φως το βράδυ την επόμενης μέρας της απόπειρας φόνου, μετά τη σύλληψη των τριών πρώτων.
 
Σε επιχείρηση που έστησε η ΥΚΑΝ εντοπίστηκε ένας 24χρονος να βγαίνει από το διαμέρισμα που αρχικά ενοικίαζε ο ίδιος και αργότερα ο αδερφός του με ποσότητα ναρκωτικών.
 
Όπως ο ίδιος είπε ανακρινόμενος, άγνωστο πρόσωπο του τηλεφώνησε με απόκρυψη και του είπε πως ο αδερφός του συνελήφθη για την απόπειρα φόνου κατά του Ροδοθέου και να πάει στο διαμέρισμα του και να εξαφανίσει τα ναρκωτικά.
 
Ό νεαρός πήγε στο διαμέρισμα του αδερφού του και φεύγοντας πιάστηκε από την ΥΚΑΝ.
 
Ανακρινόμενος ο 24χρονος παραδέχθηκε ότι γνώριζε ότι επρόκειτο για ναρκωτικά, αλλά αρνήθηκε περαιτέρω ανάμειξη στην υπόθεση και υποστήριξε πως όταν συνειδητοποίησε τι έκανε πέταξε την τσάντα στο κλιμακοστάσιο του ασανσέρ.
 
Επίσης για την κάνναβη, ανέφερε ότι όταν άνοιξε την βαλίτσα και αντιλήφθηκε ότι ήταν κάνναβη, την έκλεισε και την τοποθέτησε πίσω στο ερμάρι.
 
Ο νεαρός υποστήριξε ότι το διαμέρισμα το ενοικίασε μαζί με τη πρώην φίλη του πριν από ένα χρόνο και πλήρωνε αυτός το ενοίκιο.

Ωστόσο, τον περασμένο Μάιο χώρισαν και είχε πρόθεση να φύγει από το διαμέρισμα, αλλά ο αδερφός του, του είπε πως το χρειαζόταν αυτός.
 
Ως εκ τούτου, όπως ισχυρίστηκε ο  24χρονος, συνέχισε να ενοικιάζει το διαμέρισμα με χρήματα που του έδινε ο αδερφός του και αυτός με τη σειρά του τα έδινε στον ιδιοκτήτη.
 
Σύμφωνα πάντα με τον ισχυρισμό του στο διαμέρισμα έμενε περιστασιακά ο αδερφός του.
 
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση τελούν υπό κράτηση τα δύο αδέρφια 24 και 27 ετών καθώς και ο 40χρονος Αλέξης Μαυρομιχάλης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Από τις συλλήψεις για τον Ροδοθέου, σε γιάφκα ναρκωτικών-Η σύλληψη του αδελφού
 
Οι συλλήψεις για την απόπειρα φόνου κατά του Ροδοθέου που προηγήθηκαν και ο συνδετικός κρίκος
 
Την ίδια ώρα οι έρευνες τις Αστυνομίας συνεχίζονται για την υπόθεση απόπειρας φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου.
 
Ανάμεσα στους τρεις ύποπτους που εντοπίστηκαν επίσης από μέλη της ΥΚΑΝ να μετακινούν στην περιοχή της Παλλουριώτισσας το σκούτερ το οποίο αργότερα ο Νίκος Ροδοθέου αναγνώρισε ως αυτό που τον ακολουθούσε το βράδυ της απόπειρας, είναι και ο 27χρονος αδερφός του 24χρονου που τελεί υπό σύλληψη για την υπόθεση ναρκωτικών.
 
Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις συνελήφθησαν μετά από παρακολούθηση της ΥΚΑΝ για άλλη υπόθεση, όταν προσπαθούσαν να φορτώσουν σκούτερ χρώματος άσπρου σε βαν όχημα, το οποίο εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες της απόπειρας φόνου.
 
Εν τω μεταξύ ο 37χρονος ιδιοκτήτης του σκούτερ είχε αναφέρει ότι είχε δώσει τη μοτοσικλέτα στον δεύτερο ύποπτο. Ο ίδιος βρίσκεται στην Αυστραλία τους τελευταίους τρεις μήνες και μίλησε τηλεφωνικά με τους ανακριτές που τον κάλεσαν να έρθει στην Κύπρο για κατάθεση, πράγμα το οποίο δεν έπραξε και η Αστυνομία εξέδωσε εναντίον του ένταλμα σύλληψης.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταζητείται τέταρτος για την απόπειρα φόνου κατά Ροδοθέου (pics)

 
Ο 37χρονος ανέφερε ότι είχε δώσει τη μοτοσικλέτα στον δεύτερο ύποπτο για να τη μεταφέρει σε μηχανικό για συντήρηση, ισχυρισμό τον οποίο προέβαλαν και οι άλλοι τρεις ύποπτοι όταν πιάστηκαν αν μεταφέρουν την μοτοσικλέτα, με τον πρώτο ύποπτο να δείχνει τον δεύτερο, δηλαδή τον 27χρονο, ως το πρόσωπο που τον πήρε τηλέφωνο για να τον βοηθήσει στη μεταφορά της μοτοσικλέτας για να πάει στον μηχανικό, ενώ ο τρίτος ύποπτος ισχυρίστηκε ότι περνούσε τυχαία από το σημείο και προσφέρθηκε να βοηθήσει τους άλλους δύο.
Υπενθυμίζεται ότι η μοτοσικλέτα βρέθηκε σε υπόγειο πολυκατοικίας στην οποία όπως ανέφερε ο ανακριτής ενώπιον του δικαστηρίου, δεν διαμένει ο ιδιοκτήτης.
 
Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων, ενώ έχουν ληφθεί κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από την περιοχή που διαπράχθηκε η απόπειρα φόνου, από τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες και ο Νίκος Ροδοθέου, τα οποία έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας.
 
Επίσης, η Αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει στην άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των τριών υπόπτων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σκανάρουν τη διαδρομή του Ροδοθέου, ψάχνουν το λόγο που άλλαξε χρώμα το σκούτερ

Δειτε Επισης

Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια