Στα… «μαλακά» γυναίκα μαστροπός που έστησε οίκο ανοχής στον Στρόβολο

Στα «μαλακά» έπεσε η 42χρονη μαστροπός που μετέτρεψε το διαμέρισμα της στον Στρόβολο σε οίκο ανοχής και η οποία συνελήφθη όταν ήρθε σε σεξουαλική επαφή με πληροφοριοδότη της Αστυνομίας.
 
Μετά από πληροφορίες που έφθασαν στις Αρχές το 2014, το διαμέρισμα της τότε 38χρονης τέθηκε υπό παρακολούθηση, όπου διαπιστώθηκε ότι σε αυτό εισέρχονταν αρκετοί άντρες.
 
Ακολούθως, συνεργάτης της Αστυνομίας μετέβη στο διαμέρισμα στο οποίο βρίσκονταν τρεις κοπέλες και έναντι αμοιβής ύψους 40 ευρώ, ήρθε σε σεξουαλική επαφή με μια εξ αυτών.  
 
Σε δεύτερη φάση, η Αστυνομία επιστρατεύονταν τον ίδιο συνεργάτη της τον οποίο προμήθευσαν με σημαδεμένα χαρτονομίσματα,  διευθέτησε δεύτερο ραντεβού, ενώ όταν μετέβη στο διαμέρισμα τον υποδέχτηκε η κατηγορούμενη στην οποία ανέφερε ότι διαθέτει μόνο 40 ευρώ. Τότε η 42χρονη του απάντησε ότι με αυτά μπορούσε να του προσφέρουν στοματικό και φυσιολογικό έρωτα με προφυλακτικό.
 
Στη συνέχεια η ο συνεργάτης της Αστυνομίας ήρθε σε σεξουαλική επαφή με μια νεαρή που βρισκόταν στο διαμέρισμα, η οποία προηγουμένως είχε δώσει τα χρήματα στην 42χρονου την οποία αποκάλεσε «αφεντικό» στον πληροφοριοδότη. 
 
Λίγη ώρα αργότερα στο διαμέρισμα πραγματοποίησαν έφοδο τα μέλη της Αστυνομίας όπου εντόπισαν την 42χρονη και άλλες δυο κοπέλες, ενώ βρέθηκαν τα σημαδεμένα χαρτονομίσματα και άλλο χρηματικό ποσό.  Επίσης κατά τις έρευνες είχαν εντοπιστεί προφυλακτικά, σημειωματάρια, σεξουαλικά βοηθήματα, κινητά τηλέφωνα κ.ά.
 
Μετά τη σύλληψη της, η κατηγορούμενη είχε αναφέρει στους ανακριτές ότι ασκεί το επάγγελμα της ιερόδουλης από ηλικία 22 ετών, ενώ στην Κύπρο έφθασε ενάμιση χρόνο πριν. Οι άλλες κοπέλες είχαν  αναγνωριστεί ως θύματα εμπορίας προσώπων.
 
Το Δικαστήριο μετά από τέσσερα χρόνια επέβαλε ποινή στην κατηγορούμενη καταδικάζοντας την σε πέντε μήνες φυλάκιση, χωρίς αναστολή.
 
 

Δειτε Επισης

Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι