Στα… «ορφανά» εγκλήματα η δολοφονία Χριστοδούλου-Άδειασε η κλεψύδρα

Στα συρτάρια των ανεξιχνίαστων δολοφονιών φαίνεται να καταλήγει η γκανγκστερική δολοφονία του 33χρονου Γκάρυ Μπόρις Χριστοδούλου, που εκτελέστηκε το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου στην μέση του αυτοκινητόδρομου της Αγίας Νάπας.
 
Σχεδόν δυο εβδομάδες μετά την ενέδρα θανάτου, οι ανακριτές δεν κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη είτε των δραστών είτε των ηθικών αυτουργών, αφού ενώπιον τους δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που θα τους οδηγούσε σε συλλήψεις.
 
Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο εκτελεστής ήταν καλά διαβασμένος και γνώριζε για τις κινήσεις του 33χρονου Χριστοδούλου, τον οποίο φαίνεται να παρακολουθούσαν, ενώ το σενάριο να επρόκειτο για καθορισμένο ραντεβού θύματος και θύτη, έχει αποκλειστεί.
 
Η εκτίμηση των Αρχών είναι ότι ο εκτελεστής συνοδευόταν από δεύτερο πρόσωπο που εκτελούσε χρέη οδηγού και ότι και οι δυο έφθασαν «κατά παραγγελία» από το εξωτερικό. Πρόκειται για επαγγελματίες και πληρωμένους δολοφόνους που υπέγραψαν το συμβόλαιο θανάτου του Χριστοδούλου, χωρίς όμως να σημαίνει ότι στην ενέδρα δεν εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα.
   
Ως εκ τούτου, οι «εισαγόμενοι» εκτελεστές άφησαν πίσω τους μηδαμινά στοιχεία, ενώ ότι «χτύπησαν» στην μέση του αυτοκινητόδρομου που δεν υπάρχουν κάμερες ή μάρτυρες, είχε ως αποτέλεσμα να δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο το έργο της Αστυνομίας.
 
Στο… δρόμο Ροδοθέου-Χατζησάββα  
 
Η δολοφονία Χριστοδούλου, είναι άλλη μια δολοφονία που άφησε την σφραγίδα του ο υπόκοσμος.
 
Η ελεύθερη Αμμόχωστος από το 2012 όπου άρχισε το αιματοκύλισμα με τη διάπραξη του πενταπλού φονικού, μετρά 13 νεκρούς έπειτα από εννέα εγκληματικές ενέργειες. Το πενταπλό φονικό, ο φόνος του Γιάννη Καλωψιδιώτη, του Μιχάλη Αναστασίου άλλως «Σιάλος, το τετραπλό φονικό, η δολοφονία του Κυριάκου Χατζησάββα άλλως Κούλλης, και ο Γκάρι Χριστοδούλου.
 
Εκτός από το πενταπλό και το τετραπλό φονικό όπου υπήρξαν καταδίκες είτε εκτελεστών είτε συνεργατών, σε κανένα από τα πιο πάνω εγκλήματα δεν συνελήφθη ο ηθικός αυτουργός, ενώ εκτός από τις μαζικές δολοφονίες, οι υπόλοιπες δολοφονίες παραμένουν μέχρι σήμερα ανεξιχνίαστες.   
 
Μετά το τετραπλό φονικό, διαπράχθηκε ο φόνος του Χατζησάββα και του Άντρου Ροδοθέου το 2017, όπου οι άριστοι των αρίστων εκτελεστές έφεραν εις πέρας την αποστολή τους δίνοντας ρεσιτάλ, αφήνοντας πίσω την Αστυνομία η οποία δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει στα ίχνη τους.
 
Περίπου ένα χρόνο μετά, με την δολοφονία Χριστοδούλου που παραμένει στα «ορφανά» εγκλήματα, ο υπόκοσμος συμπλήρωσε νέα τρίλιζα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Ανήλικη ξυλοκόπησε άγρια τη 17χρονη αδερφή της στην Ελλάδα-Το θύμα έχασε τις αισθήσεις του
«Θέλουμε μία ζωή απαλλαγμένη από τον φόβο της αστυνομικής βίας»-Ειρηνική διαμαρτυρία μεταναστών
Άνοδος 5,4% στις αφίξεις τουριστών την πρώτη τριμηνία 2024-Αισιοδοξία Υφ. Τουρισμού
Εκ πρώτης όψεως ευθύνες για την απόδραση κρατούμενου από τις Κεντρικές-Εν αναμονή της έκθεσης γεγονότων
Απαντά στη συσκότιση της Αστυνομίας για σοβαρές υποθέσεις ο Χαρτσιώτης-Τα ρίχνει στα ΜΜΕ «που εστιάζουν στα αρνητικά»
Δεν είναι ευχαριστημένος με τα μέτρα για το έγκλημα ο Χαρτσιώτης-«Ευελπιστώ να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»
Στέλνει στη Βουλή το θέμα μετακίνησης ψηφοφόρων το ΑΚΕΛ-Ζητά διερεύνηση πριν τις εκλογές
Επιστολή Στεφάνου σε Κεραυνό για πράσινη φορολογία-Ζητά ξανά αναβολή της επιβολής της
Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων