Τρίτη 26 Μαρ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Έτρεχε να γλιτώσει το εννιάχρονο κοριτσάκι… Ο καβγάς που έφερε την τραγωδία

  06/11/2018 20:35
Έτρεχε να γλιτώσει το εννιάχρονο κοριτσάκι… Ο καβγάς που έφερε την τραγωδία

Έτρεχε να γλιτώσει το εννιάχρονο κοριτσάκι… Ο καβγάς που έφερε την τραγωδία

  06/11/2018 20:35
Παγωμένη και σοκαρισμένη η κοινή γνώμη από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε γύρω στις πέντε το απόγευμα στον Άγιο Ιωάννη της Λάρνακας, όπου εννιάχρονη σκοτώθηκε από τα χέρια του αδελφού της.
 
 
Το άτυχο κοριτσάκι εντοπίστηκε νεκρό σε λίμνη αίματος από τον πατέρα της που είχε επιστρέψει στο σπίτι, ο οποίος κατά τη διάρκεια του φονικού απουσίαζε.
Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας εντόπισαν νεκρό το παιδάκι, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρό.  
 
Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η εννιάχρονη φαίνεται να μαχαιρώθηκε από τον 13χρονο αδελφό της, ο οποίος μεταφέρθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας για κατάθεση.
 
Ωστόσο δεν μπορεί να συλληφθεί αφού είναι κάτω των 14 ετών και ως εκ τούτου θεωρείται ποινικά ανεύθυνος, ενώ ενημερώθηκε και λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 13χρονος πήρε το μαχαίρι και σκότωσε την αδελφή του μετά από καβγά που είχαν μεταξύ τους, ενώ φέρεται η εννιάχρονη να επιχείρησε να γλιτώσει από τα χέρια του αδελφού της, για αυτό και βρέθηκαν κηλίδες αίματος έξω από την οικία.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο πατέρας μεγάλωνε μόνος τα παιδιά του, καθώς η σύζυγος του τους είχε εγκαταλείψει πριν από χρόνια, ενώ λάμβανε επίδομα στήριξης από το κράτος αφού δεν έχει μόνιμη εργασία. Η οικογένεια διαμένει στην Κύπρο τα τελευταία δέκα χρόνια.
 
Επίσης, όπως αναφέρουν μαρτυρίες, ο 13χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και παραβατικής συμπεριφοράς, με αποτέλεσμα να εκδιωχθεί από το σχολείο που φοιτούσε.
Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ ανακριτές λαμβάνουν καταθέσεις από πρόσωπα που γνώριζαν την οικογένεια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας